Ny bog: Er kønskampen død?

19. april 2021   |   PANTER PUBLISH  |  Flere pressemeddelelser

I Frejas Tårer, som er sidste del af Freja-trilogien, fører Martin Holmslykke ligestillingskampen videre – men hvilket køn vinder?

En Frejas tåre fældes af en kvinde, når hun bliver udsat for uretfærdighed grundet sit køn. Kvinden kan vælge at kæmpe eller finde sig i den dårlige behandling. De asatroende kvinder i Frejas katte kæmper for ligestilling mod en gruppe af kristne mænd. Midt i kampen lander det umage detektivpar Isabella Luz og Christopher Kingo.

  • I første bind – Frejas Blod – bliver Ditte Freulich fundet død i sin bil. Der er et afskedsbrev, men Christopher tror ikke, Ditte har begået selvmord, fordi hun har en datter, Carla, på 6 måneder. Christopher er biologisk far til Carla. Men hvem har dræbt Ditte? Og hvorfor? 

  • I andet bind – Frejas Vinger – ryger to personer overbord på Oslofærgen. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og har det noget med nøglerne at gøre? Christopher ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor Ditte spøger.

  • I tredje bind – Frejas Tårer – bliver Isabella og Christopher angrebet ved Hammeren Fyr på Bornholm. I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem? 

Isabella og Christopher er på jagt efter de sidste to nøgler, som de skal bruge for at finde Frejas hemmelighed. Men hvad er Frejas hemmelighed? Og hvordan kan den ændre på balancen mellem mænd og kvinder?

Freja-trilogien er skrevet med inspiration fra Dan Brown. 

Frejas Tårer – Freja-trilogien III udgives d. 23. april 2021. 376 sider – pris kr. 299. 

Til udarbejdelsen af Frejas Tårer blev forfatteren tildelt et rejselegat fra Statens Kunstfond. 

De to første dele af trilogien – Frejas Blod og Frejas Vinger – blev valgt til lyttefavoritter på eReolen i 2020. 


Om forfatteren

Martin Holmslykke, født 04.01.70, har boet i Brasilien, USA og Canada, men bor nu på Islands Brygge. Arbejder til hverdag som vagtleder i Slots- og Kulturstyrelsen. 

Tidligere udgivelser: 

  • ”Den Aften”, en novelle, som DR dramatiserede 
  • ”Det Fortærende”, en ungdomsroman om mandlig spiseforstyrrelse

Kontaktperson:

PANTER PUBLISH

29860869

post@panterpublish.dk

Afsender:

PANTER PUBLISH

Hans Hedtofts Gade 5, 3. tv
2300 København S

29860869

post@panterpublish.dk

https://panterpublish.dk/