Ny bog: Einstein tog fejl

26. juni 2020   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Med skarp formidlingsevne og klar argumentation gør Torkild Glavens nye bog "Einstein tog fejl" op med Einsteins relativitetsteori. Det er spændende litteratur for alle med en interesse for videnskab - på tværs af faglige baggrunde.

Einstein tog fejl er et seriøst opgør med Einsteins relativitetsteorier, der bygger på nogle fejltagelser. Det hele er ikke så mystisk, som teorierne påstår. Især tidsbegrebet har tilsyneladende aldrig været forstået, af hverken Einstein, de gamle filosoffer eller moderne videnskabsfolk. Bogen forklarer tidsbegrebet på en forståelig måde. Desuden forklares dimensioner, så man indser, at rummet ikke kan være krumt, hvilket ellers skulle forklare tyngdekraften. Der er selvfølgeligt ikke noget galt med eksperimenterne, der siges at bekræfte teorierne. Men de bekræfter blot nogle effekter, som i øvrigt ikke er forklaret. Bogen kan læses med et minimalt kendskab til matematik. Men den kræver lyst og evne til at tænke i nye baner.

Torkild Glaven har en lang karriere som programmør, nu med C++ som det foretrukne sprog. Han har designet en lille computer arkitektur og skrevet operativsystemer, assemblere, etc. Interesse for tyngdekraften har være en livslang fascination.


Torkild Glaven: Einstein tog fejl

ISBN: 978-87-972272-1-3
Bogen er på 500 sider og udkommer d. 10. juli 2020
Pris: 150 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

https://www.underskoven.dk/