Ny bog: Bliv (klogere på at være) til!

09. november 2016   |   Forlaget Mindspace  |  Flere pressemeddelelser

Ti ubarmhjertige grundvilkår og fem filosofiske tips til at komme overens med dem. En filosofisk arbejdsbog til livet.

Vi taler meget om, hvad vi kan. Men vi taler sjældent om, hvem vi egentlig er. Hvad vil det sige at være til, at eksistere, at leve? Denne bog tager på opdagelses-rejse og jagter en forståelse af vores eksistens – hvad den så end er. Den fortæller også historien om Kaspar Hauser, som ingen vidste, hvem var. Den forklarer, hvad Kong Midas-syndromet går ud på – og hvorfor Lev Tolstoj var så deprimeret.

»Vi er i vores ›vorden‹, det vil sige, at vi er i bevægelse, i en løbende transformation, på vej og aldrig færdige med at blive til. Vi er altså som individer ›ufærdige‹, og vi har selv ansvaret for hver især at overtage denne eksistens, at vælge os selv og livet. Derfor er væren og tilværelsen lige så meget en bliven-til eller en til-blivelse.«

 

Christoffer Boserup Skov er cand.mag. i filosofi og psykologi, og har en master i retorik og formidling. Christoffer Boserup Skov har skrevet flere bøger om filosofi – både til børn og voksne. Han er blandt andet forfatter til bøgerne "Meningen med livet?" og "Mennesket i verden – en grundbog i filosofi".

Bogen er seneste udgivelse i serien ’Skolen for livet’, der tager fat på nogle af de mest grundlæggende spørgsmål om det moderne livs udfordringer. Formen er essayistisk, og også læsere uden kendskab til filosofi, kan læse med. Læs mere om serien på forlagetmindspace.dk.

 

FAKTA OM BOGEN:

Bliv til!

– en filosofisk arbejdsbog
Af Christoffer Boserup Skov
Udkommer d. 9. november
Pris: 148 kr.
152 sider
Udkommer også som e-bog

 

Kontaktperson:

Marianne Kølle

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

Afsender:

Forlaget Mindspace

Ryesgade 77, th.
2100 København Ø

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

http://www.forlagetmindspace.dk