Ny besøgsrekord på Kreative Dage

25. oktober 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Flere end 21.000 besøgte Nordens største kreative messe i Fredericia

”Kreative Dage” i Fredericia satte her i weekenden en tyk streg under sin status som Nordens største og vigtigste messe for hobby- og håndarbejde, kunsthåndværk, design, udsmykning med videre.

Hele 21.044 besøgende havde ved lukketid søndag eftermiddag klokken 16 været igennem indgangen i MESSE C. Det er godt otte procent flere end sidste års besøgsrekord, og dermed fortsætter pilen bare med at pege opad for messen.

- Vi tænker ind i mellem, om fremgangen virkelig kan fortsætte, men indtil videre har vi heldigvis ikke nået ”loftet”. Det er en fantastisk milepæl for os at runde 20.000 besøgende – at vi så oven i købet passerer 21.000 er bare skønt. siger en glad messechef, Lars Søndergaard, søndag aften.

”Vi blev væltet”
Blandt udstillerne var der også brede smil efter rekordmessen. Det gjaldt blandt andre Claudia Bøje Hansen, som med sin virksomhed Blomster Designeren var debutant på Kreative Dage. Fredericianeren havde søndag aften efter eget udsagn svært ved at få armene ned:
- Jeg har været på messen tidligere som gæst og vidste, at det var stort. Men jeg var godt nok ikke forberedt på den enorme interesse og efterspørgsel, vi har oplevet. Vi blev fuldstændig væltet – allerede fredag ved 13-tiden var de første ting udsolgt, fortæller Claudia Bøje Hansen, som fik hjælp af gode kræfter til at hente/lave nye forsyninger fredag aften.

Også Heine Daugbjerg fra HD Børster havde en god weekend som ny udstiller på Kreative Dage. Søndag havde han indtil kort før lukketid travlt med at binde børster til besøgende, som havde lagt ”bestillinger” på blandt andet støvekoste.
- Vi er særdeles tilfredse. Vi har haft en arbejdende stand, hvor de besøgende kunne se, hvordan man binder børste og også selv prøve – og interessen har været rigtig stor. Det hele er gået over forventning, fortæller Heine Daugbjerg, som bestemt forventer at være på plads som udstiller næste år også.

2016-udgaven af Kreative Dage afholdes den 28.-30. oktober 2016.

- BILLEDTEKST: De norske strikkeguruer Arne og Carlos signerede bøger efter deres show, som trak masser af tilhørere.
- BILLEDTEKST: Lørdag var med 8.278 gæster den mest besøgte dag på årets Kreative Dage i Fredericia. (Foto: Ole Sejrup).

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk