NutriFair tager ekstra hal i brug

29. september 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Der er optimisme op til den syvende udgave af landbrugsfagmessen NutriFair i Fredericia, som finder sted den 17.-18. januar

Det tegner lovende for NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – når dørene i MESSE C Fredericia i januar åbnes til den syvende udgave.
Messecentrets store Hal A på 16.000 kvadratmeter er således udsolgt med tæt på 200 udstillere, og MESSE C har besluttet at inddrage endnu en hal i udstillingsområdet.

- Et af elementerne i Hal D bliver vores Agro Energy sektion, hvor vi sætter spot på energiproduktion, energiforbrug og -optimering. Sammen med de mange udstillere, der kommer på listen i de kommende fire måneder, der er til NutriFair 2018, bliver arealet et stort ekstra aktiv for de besøgende, mener Morten Ihlow, salgschef i MESSE C Fredericia.

Alltech: Vigtig messe
Blandt de udstillere, som for længst har sikret sig plads på fagmessen, er Alltech Denmark og herunder KEENAN, som sammen byder velkommen på standen, efter at Alltech købte KEENAN i 2016.
 
- Vi er et godt miks, kan man sige, siger Alltech Denmarks adm. direktør, Per Laustsen. På standen kommer der fokus på de avancerede mikservogne og InTouch rådgivning fra KEENAN, mens Alltech blandt andet har et stort fokus på mykotoksiner, og hvordan man bedst håndterer potentielle risici, der kan opstå i marken eller under lagring, og som kan have store konsekvenser for både besætning og bundlinje.

- Det er et emne, der fylder en del i landbruget, og hvor vi rådgiver om, hvordan man bedst håndterer den enkelte situation - og det vil afspejle sig på messen. Vi glæder os meget til NutriFair, som er en vigtig messe, og et godt forum at være på for os. Vi ser frem til at møde både kendte og nye ansigter, og til at få gode fagsnakke med landmænd, konsulenter og dyrlæger, siger Alltech Denmarks direktør.

Vilomix med gode forventninger
Også Vilomix har gode forventninger til NutriFair. Marketingchef Anne Sørensen siger:
- Vi glæder os til at deltage og møde vores kunder i nogle anderledes rammer, end dem vi er vant til. Vi står jo sammen med Vilovet og Hatting og håber på den måde, at vores kunder kan se, at Vilomix koncernen kan løse mange andre opgaver for dem. Derudover handler det jo også for kunderne om at netværke med hinanden – og det vil vi gerne være med til at skabe nogle gode rammer for, understreger Anne Sørensen.

Se mere på www.nutrifair.dk.

 

Kontaktperson:

Salgschef Morten Ihlow

21590009

mi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk