NutriFair og EuroTier indgår samarbejde om bioenergi

09. november 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Udstillere fra EuroTiers store bioenergi-afsnit inviteres til at deltage på NutriFair

Om få dage starter verdens største landbrugsmesse for husdyrproducenter – EuroTier i Hannover. På udstillingens kæmpe bioenergi-område (”EnergyDecentral”) vil der i år blive slået på tromme for NutriFair messen et par måneder senere i Fredericia.
Det er et af resultaterne af en samarbejdsaftale, som NutriFair og DLG Service GmbH (som står bag EuroTier) netop har indgået.

- Aftalen indebærer, at vi på NutriFair skaber et område kaldet ”Exhibition Area - EnergyDecentral Network”, som specifikt kommer til at omhandle mulighederne indenfor bioenergi i landbruget. EuroTier markedsfører dette område over for deres udstillere på EnergyDecentral, hvilket naturligvis er en fantastisk mulighed for os, fortæller Peter Ricardo Poulsen, projektleder i MESSE C Fredericia.

Når en række tyske og andre internationale firmaer udstiller i Fredericia, vil det give danske husdyrproducenter et endnu større udvalg og bredere perspektiv på, hvordan de bedst udnytter de ressourcer og muligheder, der ligger i bioenergi.
- Vi har naturligvis også en formodning om, at aftalen kan vække interesse hos andre EuroTier-udstillere, som ikke er inden for bioenergi-området, tilføjer projektlederen.

Fordel for begge parter
Marcus Vagt, projektleder i EnergyDecentral/DLG Service, glæder sig også over samarbejdet:
- Vi har igennem nogle år iagttaget, hvordan især biogas-fremstilling er blevet et fremherskende tema i Danmark på grund af de store mængder restmaterialer i landbruget. EnergyDecentral og EuroTier har også fokus på dette område – vi er verdens største platform inden for decentral energiforsyning, og vi har meget at byde på mht. teknik, knowhow og services.

- NutriFair er en interessant og veletableret messe, og gennem samarbejdet kan vi tilbyde vores udstillere en attraktiv, udenlandsk platform. Omvendt kan de besøgende danske landmænd og investorer, der interesserer sig for bioenergi, måske finde komponenter til eksisterende anlæg, få tilbud fra flere aktører og generelt opleve større konkurrence på området. Så aftalen er i alles interesse, mener Marcus Vagt.

Marcus Vagt vil også selv være til stede på NutriFair, lige som messen onsdag eftermiddag har bioenergi på dagsordenen på den såkaldte Speakers Corner.

NutriFair 2017 finder sted den 18.-19. januar 2017. Se mere på www.nutrifair.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Peter Ricardo Poulsen

42742415

prp@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk