NutriFair i nordtysk samarbejde

30. august 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Samarbejdsaftale ventes at trække endnu flere nordtyske landmænd til NutriFair i MESSE C Fredericia, som allerede nu har knap 140 navne på udstillerlisten

Den første torsdag i måneden er der åben for den permanente udstilling på det store landbrugsfaglige kompleks Futterkamp nær Kiel. Hver måned har et særligt tema, eksempelvis svineavl, kvægbrug, markbrug, bioteknologi eller lignende.

Nu har NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – indgået en samarbejdsaftale med Futterkamp, således at nordtyskerne kan deltage i Fredericia og slå på tromme for udstillingerne i Kiel – og NutriFair kan markedsføre messen i Fredericia over for de nordtyske landmænd.

- De fleste af dem kan nå Fredericia inden for to en halv time, og mange tyske landmænd ser i forvejen mod Danmark hvad angår innovation, nye løsninger, produkter etc., siger Allan Trøjborg fra W. Domino, som hver måned er blandt udstillerne i Futterkamp og derved har rigtig god føling med nordtysk landbrug.
Allan Trøjborg sidder også i NutriFairs messekomité, og han forventer, at den dansk-tyske aftale kan løfte det i forvejen pæne besøgstal af tyske fagfolk i Fredericia.

I øvrigt ser prognosen for NutriFair 2017 rigtig fornuftig ud. I skrivende stund er der allerede knap 140 udstillere på plads, som besætter cirka 5000 kvadratmeter. Det matcher og endda overgår niveauet på samme tidspunkt sidste år, og teamet bag NutriFair vil i de kommende måneder fyre godt op under salgs- og markedsføringskedlerne til den sjette udgave af messen.

- Målet er klart: De besøgende skal også i 2017 møde et stort og stærkt fagligt forum fyldt med nyheder, inspiration og løsninger for landbruget, konstaterer Peter Ricardo Poulsen. Den 49-årig koldingenser er pr. 1. juli ansat som projektleder i MESSE C Fredericia, hvor han er ansvarlig for NutriFair.

Lige som tidligere danner messen i Fredericia rammen om en række møder, generalforsamlinger og foredrag. Muligheden for både at komme til møde/foredrag og for at besøge messen er en attraktiv ”pakke” for mange organisationer, udstillere og besøgende.

På førstedagen, onsdag, indtager eksempelvis Danske Svineproducenter igen i år konferenceafdelingen med deres årlige generalforsamling, mens det dagen efter er Bæredygtigt Landbrug, der afholder stormøde.
Også Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter er aktive på NutriFair 2017, hvor de på deres egen scene i udstillingsområdet afvikler et spændende foredragsprogram messen igennem.

NutriFair 2017 finder sted i MESSE C Fredericia den 18.-19. januar 2017. Se mere på www.nutrifair.dk

 

Kontaktperson:

Projektleder Peter Ricardo Poulsen

42 74 24 15

prp@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk