NutriFair danner grobund for stærke netværk

19. december 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Fagmessen i MESSE C Fredericia for husdyrproducenter etablerer netværkscafé

Lige fra starten har NutriFair været tænkt som et fokuseret mødested for landets dygtige husdyrproducenter, deres leverandører, rådgivere, aftagere og alle andre fagfolk med tilknytning til branchen.

Muligheden for faglig sparring og udbygning af netværk er en grundpille i NutriFair-konceptet, og i 2019-udgaven bliver der sat yderligere fokus på området.

- Vi etablerer en decideret netværkszone – en netværkscafé med kaffe, brød, hyggelige loungemøbler og afslappet stemning, hvor besøgende beslutningstagere, udstillere, folk fra organisationer, samarbejdspartnere med flere kan netværke. Det bliver i Hal D, i tilknytning til det store biogas-temaområde, fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C Fredericia.

Om det er benchmarking, nye leverandøraftaler, vidensdeling, nye partnerskaber eller noget helt andet, man mødes om, er helt op til brugerne, konstaterer projektlederen.

Tager netværksdelen meget alvorligt
- Men vi vil med tiltaget slå entydigt fast, at vi tager netværksdelen af NutriFair meget alvorligt – hvilket er helt i samklang med de besøgendes ønsker, siger Jørgen Kronborg med henvisning til besøgsanalysen efter sidste NutriFair:

90 procent af de adspurgte svarer nemlig, at muligheden for at dyrke deres netværk er en vigtig årsag til at besøge NutriFair.

92 procent kommer for at se nyheder i branchen, mens hele 71 procent kommer med henblik på fremtidige investeringer.

- Netværk, viden, inspiration og handel er de fire ben, messen står godt og solidt på, understreger projektleder Jørgen Kronborg.

NutriFair finder sted den 16.-17. januar 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.nutrifair.dk.

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk