Nu må du igen køre på din motorcykel på vejene

03. marts 2019   |   Lenschow Erstatningsretten  |  Flere pressemeddelelser

Men husk forsikringerne, opfordrer advokat med speciale i erstatning.

Nu drøner de tohjulede med de mange hestekræfter igen ud over det ganske danske land. Motorcykelsæsonen er netop startet, og stiger risikoen for ulykker på vejene markant, viser tal for fra tidligere år. Især i starten af sæsonen sker der mange ulykker, viser statistikkerne.

”Bilisterne har kørt på vejene i en lang periode uden motorcyklister omkring dem på vejene. Både dig, der kører på to hjul, og dem, der bevæger sig omkring på fire hjul, skal der for til vænne sig til hinanden igen og vise ekstra agtpågivenhed i trafikken,” siger Berit Møller Lenschow, der ejer Lenschow Erstatningsretten.

Ved trafikulykker er der objektivt ansvar. Parternes ansvarsforsikringer skal dække eventuelle skader eller erstatningskrav, hvis der opstår personskader ved et sammenstød.

”Det er altid vigtigt, at din lovpligtige ansvarsforsikring er tegnet og opdateret. Som udsat i trafikken kan det være god ide, samtidig at tegne en ekstra motorcykeldækning på dig som fører. Den dækker dig, hvis du kommer til skade under kørslen, uden at der er andre involveret. I de tilfælde er der nemlig ingen lovpligtig ansvarsforsikring til at dække dine skader,” siger Berit Møller Lenschow.

Få alle advokatens råd til en sikker motorcykelsæson her.

Kontaktperson:

Berit Møller Lenschow

33608787

berit@erstatningsretten.dk

Afsender:

Lenschow Erstatningsretten

Bjerggade 4K
6200 Aabenraa

33608787

berit@erstatningsretten.dk

www.erstatningsretten.dk