Næsten udsolgt på Danish Security Fair

08. august 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Om knap tre uger åbner Danmarks største sikkerhedsmesse i Fredericia

I sikringsbranchen handler det blandt andet om at indhegne og låse ting effektivt inde – men det gælder åbenbart ikke for MESSE C i Fredericia, som på kort tid har knækket koden og sparket døren ind til branchen, som omsætter for et stadig voksende milliardbeløb.

Anden udgave af Danish Security Fair, som åbner om tre uger, er således Danmarks største sikkerhedsmesse, og der er blot en håndfuld ledige stande tilbage i Fredericia.
- På blot et par år har vi sammen med branchens aktører skabt en rigtig succeshistorie. Aktuelt har vi 87 navne på udstillerlisten, og udstillingsområdet dækker 7000 kvadratmeter, fortæller Charlotte Buus, projektleder i MESSE C Fredericia.
- Jeg er glad, ydmyg og stolt over, at vi i den grad har vundet branchens opbakning, konstaterer Charlotte Buus, som også glæder sig over interesse fra flere udenlandske udstillere.

Succesen tilskriver hun blandt andet det faktum, at Danish Security Fair er meget mere end ”bare” udstilling.
- Det er klart, at rygraden i messen er de omkring 90 udstillere inden for adgangskontrol, tyverisikring, vagt, videoovervågning, brandbekæmpelse, sporing og andet inden for security og safety. Men vi har lagt os i selen for at give de besøgende fagfolk en ekstra dimension gennem en lang række oplæg, demonstrationer og events, påpeger hun.

Konferencer, oplæg og events
De 12 oplægsholdere tæller blandt andet navne som Nikolaj Sonne, tech-journalist, Christian West, grundlægger af livvagtfirmaet AS Solution, som nyligt blev solgt til giganten SOS Security, samt Ole Madsen, som fortæller om ARLAs globale sikkerhedsarbejde.

- Dertil kommer video-shoot-events, hvor man blandt andet kan opleve kameraernes performance i mørke/tåge, brand show-cases, hvor man guides til at vælge de rigtige brandmeldere – samt drone-demonstrationer, hvor droners inspektion af større områder er blandt emnerne, siger Charlotte Buus. VR-briller, Segways og en såkaldt Telepresence-robot er andre teknologiprodukter, som præsenteres i en sikrings-sammenhæng.

Projektlederen tilføjer, at et antal relevante møder og konferencer – blandt andet Homeland Security Conference – har koblet sig op på Danish Security Fair, således at tilhørerne kan kombinere konference og messebesøg.
- Det er centralt for os, at messen hele tiden udvikler sig, og at vi udforsker nye muligheder for at dele viden og inspirere de besøgende. Vi glæder os rigtig meget til at låse døren op for landets største sikkerhedsmesse, konkluderer Charlotte Buus.

Danish Security Fair finder sted den 28.-29. august i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.danishsecurityfair.dk.