Når kreativitet er kilden til glæde

04. september 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Billedkunstner Lise Vestergaard sætter fokus på kreativitetens væsen på Kreative Dage i Fredericia

Hvad er kreativitet egentlig for en størrelse? Hvorfor er det godt at være kreativ – og hvordan dyrker vi kreativiteten bedst? Disse spørgsmål og mange flere giver kunstneren Lise Vestergaard en række bud på lørdag den 27. oktober – i et forum, som næsten ikke kunne være mere relevant for emnet.
Det er nemlig Kreative Dages store scene, hun optræder på – i hjertet af Nordens største kreative messe.

Lise Vestergaard er udøvende billedkunstner og skaber sin kunst med fokus på at bidrage til den offentlige debat. Her har hun for eksempel fokus på menneskets søgen efter passion, mening og livsmål. Foredraget har overskriften ”Når kreativitet er kilden til glæde”.
Lise Vestergaard arbejder også med kreativitet og kunst i virksomheder. Det er ikke bare noget kulørt pjatværk – det er en faktor, der kan skabe udvikling og vækst, understreger hun.

- Som kreativ facilitator og foredragsholder kan jeg stadig møde en vis skepsis, når ordet kreativitet bliver nævnt, og jeg kan få kommentarer som ”jamen, det må bare ikke blive sådan noget fluffy noget”, eller ”hvem skal så gøre det seriøse arbejde?” Og det er netop det, der er pointen. At træne kreativitet ER seriøst arbejde - for kreativitet er grundlæggende for al fremtidig udvikling. Udviklingen skabes ikke af de daglige og praktiske gøremål, udvikling må prioriteres, fastslår Lise Vestergaard.
I foredraget vil hun også give inspiration til, hvordan man kan leve af sin kreativitet, og hvorfor det giver rigtig god mening at gøre det.

Beton og strik
Blandt messens utallige tilbud til kreative sjæle er MakeMake dekorationsbeton. Ved at have muligheden for at lave afstøbninger af vanskelige detaljer og kunne modellere dem sammen til en større helhed med MakeMake-materialer, kan man lave skulpturer på et højt niveau, lettere end nogensinde før. Man kan møde MakeMake både som udstiller og på scenen, hvor Erik fra Randers-virksomheden fortæller og giver tips og tricks til, hvordan man hurtigt kan skabe fantastiske resultater med de forskellige støbe- og modelleringsmaterialer.

Blandt de mange mere ”traditionelle” hobby- og håndarbejds-koryfæer på scenen er Kirsten Nyboe, som lørdag og søndag afholder strikkeworkshop. Deltagerne kan få tips til, hvordan man strikker en ”tyskervending”, laver den perfekte halsudskæring, strikker knaphuller og meget mere. Hvis man vil have det fulde udbytte af workshoppen, kan man medbringe garn og pinde og strikke med.

Kreative Dage finder sted i MESSE C Fredericia den 26.-28. oktober. Se mere på www.kreativedage.dk

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk