Når du flytter sydpå

10. august 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

’Når du flytter sydpå – en håndbog for udenlands-danskeren’ er en guide til folk, der overvejer at flytte til Sydeuropa. Bogen beskriver de forskellige forhold man skal være opmærksom på inden man pakker kufferten.

Claus Holdt: ’Når du flytter sydpå – håndbog for udenlands-danskeren’

87-91151-73-2

Privatforlaget

79 sider

149 kr.

Bogen er udkommet

Kan købes hos alle boghandlere

’Når du flytter sydpå – en håndbog for udenlands-danskeren’ er en guide til folk, der overvejer at flytte til Sydeuropa. Bogen beskriver de forskellige forhold, man skal være opmærksom på inden man pakker kufferten.  Der bliver både lagt vægt på det praktiske og sociale aspekt af at rejse fra Danmark for at bosætte sig i syden, og forfatteren giver et overskueligt indblik i hvilke problemer, der kan opstå, når man skal købe feriebolig.

Forfatteren Claus Holdt har beskæftiget sig med emnet i årevis. Han har rejst Middelhavsområdet tyndt og har selv feriebolig i Grækenland. Selv siger han: ’Hele bogens idé er at gennemgå problemer og praktiske forhold, samt at sætte tanker i gang og gøre opmærksom på situationer man måske ikke havde tænkt over.’ Han gør også opmærksom på at, selvom bogen beskriver mange af de problemer, der er forbundet med at flytte sydpå, er den ikke ment som en advarsel, men som en hjælp til de mennesker, der ønsker at udleve drømmen om en feriebolig i Sydeuropa.

Yderligere informationer fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15

Med venlig hilsen

Uwe Frahm

Kontaktperson:

Uwe Frahm

33 15 05 15

uwe@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30 (Strøget)
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk