Når Sjerner Bli'r til Støv

25. januar 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

'Når stjerner bli'r til støv' er en fortælling om hvad det betyder at leve sammen med en psykisk afvigendel person, og hvilke konsekvenser det har. Forfatteren fortæller sin inderlige historie om kampen for at komme ud af det destruktive forhold.

Anne Pedersen: Når stjerner bli’r til støv
87-92032-38-9
224 sider
249 kr.
Kan købes hos alle boghandlere
Udkommer d. 1. februar 2007


Til anmeldelse


”Nårstjerner bli’r til støv” er en beretning om et årelangt samliv med enpsykisk afvigende person. Et samliv med en sygdom som omverdenen sletikke ser – tværtimod – den slags mennesker er umiddelbart så uendeligtcharmerende og hjælpsomme. Men kommer man bagom facaden, lyder der etrungende ekko. Et ekko som det ikke er muligt at sætte ord på, før deter alt, alt for sent. Min egen naivitet råbte til himlen, men jeg fikaldrig noget svar så længe forholdet stod på. Det eneste jeg oplevedevar, at min rygrad ganske langsomt gik i opløsning – uden at jeg påtidspunktet kunne sætte ord på det. Men uendelig mange dagbogsnotaterbevidner, at jeg prøvede. Indledningsvis har jeg beskrevet min barndom,ungdom og karriere, da der er en forbindelse mellem min opvækst og detdestruktive forhold, jeg senere befandt mig i. Til sidst har jegbeskrevet den blodrige kamp ud af samlivets meningsløse tyranni, førden endelige befrielse fandt sted.


Anne Pedersen (f. 1954)er specialtandlæge i hospitalsodontologi, lic. og dr.odont. I denforbindelse har hun publiceret mere end 60 videnskabelige artikler,hovedparten i internationale tidsskrifter. I over 20 år har hun væretansat i hospitalsverdenen og inden for sit felt haft lektorater i bådeind- og udland, hvor hun også har givet utallige foredrag og kurser.Det musiske og humanistiske har altid haft en stor plads i hendesdagligdag, men udover sporadiske læserbreve gennem livet er denne boghendes første af ikke-odontologisk art.

Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15.Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Hyskenstræde 10
1207 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk