Novasol søger nye udlejere på Feriehusmessen

12. august 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Efter endnu et rekordår vil bl.a. Novasol i dialog med potentielle sommerhusudlejere på den nye Feriehusmesse i Fredericia den 14.-15. september

Om en måneds tid har MESSE C Fredericia premiere på Feriehusmessen, som bliver mødestedet for sommerhusejere, udlejningsbureauer, virksomheder med produkter til drift, vedligehold og forbedringer, ejendomsmæglere, byggefirmaer med flere. Kort sagt: En inspirations- og markedsplads for hele feriehusbranchen, arrangeret i samarbejde med Feriehusudlejernes Brancheforening.

Et halvt hundrede udstillere vil stå klar, blandt andre Danmarks og Europas største udlejningsselskab, Novasol, som kan se tilbage på endnu en jubelsæson herhjemme.

- Vi har igen slået rekorder. Primo august havde vi udlejet 3000 uger mere end i 2018, som i forvejen var et fantastisk år, fortæller Jan Bech. Han er områdeleder på Novasols servicekontor i Hejlsminde, som også har haft en hektisk sommer:

- Med et næsten uændret antal huse i forhold til sidste år har vi oplevet en 13 procents stigning i udlejningen. Særligt højsæsonen har været fuldstændig booket, så vi har løbet stærkt, konstaterer han.


Tryghed og styr på tingene

Ifølge områdelederen er det faktisk en langt større udfordring at skaffe huse nok til udlejning, end det er at skaffe gæster til husene. I Hejlsminde har Novasol 562 huse i stalden, men efterspørgslen er meget større. Så han har store forventninger til Feriehusmessen:

- Vi håber at få kontakt med mange potentielle udlejere. Vi kan jo se, at mange sommerhuse i området står tomme på nær to-tre uger om året måske – vi vil gerne informere om fordelene ved at leje ud; både for husejerne, for gæsterne og for samfundet generelt.

Jan Bech erkender, at det for nogle er en tærskel at lukke andre ind i sin feriebolig. Men med et professionelt bureau i ryggen er der tryghed, forsikring og styr på tingene, og man kan opnå en pæn indtægt uden nødvendigvis at lægge ret meget arbejde i det.

- Vores budskab i Fredericia er også, at alle huse er interessante, bare de naturligvis er pæne og i orden. Det behøver ikke være et 12 personers hus med pool og udespa – også det lille sommerhus bag en hæk til fire personer kan vi leje ud. Der er et marked for alle størrelser, fastslår han.

Feriehusmessen foregår i MESSE C Fredericia den 14.-15. september. Se evt. mere på www.feriehusmessen.dk.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk