Nordsjællandsk familie udvalgt blandt 1.000 ansøgere fra hele landet

17. juni 2014   |   Husqvarna  |  Flere pressemeddelelser

Familien Garby fra Holte har fået et nyt medlem af familien. Robert kalder de den robotplæneklipper, som familien foran knap 1.000 ansøgere har været så heldige at få stillet gratis til rådighed af Husqvarna denne sommer. Flere ting overrasker familien.


”Græsset står grønt og frodigt og er tættere end nogensinde. Og hver gang jeg kigger på plænen, står den som nyklippet – uden at jeg har gjort noget ved den. For den klarer Robert, som vi kalder robotplæneklipperen,” fortæller Lasse Garby fra Holte om de første erfaringer med Husqvarnas robotplæneklipper, Automower® 320. Han og hans familie er blevet udvalgt blandt næsten 1.000 ansøgere til at afprøve robotplæneklipperen denne sommer.

”Gennem mere end 20 år har vi udviklet robotplæneklippere og sparet haveejere mange timers arbejde. Vi vil gerne høre fra familierne selv, hvilken forskel det gør for dem, når Husqvarnas Automower® overtager græsklipningen,” forklarer Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna i DK.


Sparer tid

Og en forskel gør Husqvarnas Automower® allerede for familien Garby, der består af Lasse og Charlotte, teenagebørnene Caroline og Emilie samt hunden Freja.

”Jeg sætter en ære i at have en flot græsplæne, der står tæt og mørkegrøn uden ukrudt. Derfor plejer jeg også at bruge meget tid på at klippe og pleje plænen. Men den tid sparer jeg nu. Jeg slipper også for bekymringen om, hvorvidt jeg kan nå at klippe plænen, inden den vokser sig for høj, eller hvad jeg gør, når vi er på ferie,” fortæller Lasse Garby, der især er imponeret over robotplæneklipperens bioklip.

”Det overrasker mig, hvordan græsplænen er som støvsuget for græsstrå. De meget fine græsklip lægger sig i plænen og fungerer som gødning. Jeg kan allerede nu se, at jeg ikke behøver at gøde min plæne denne sommer, som jeg ellers plejer at gøre,” slutter en tilfreds Lasse Garby.


Mød familien

Mød familien fra Holte på www.husqvarna.dk/familier. Her lægger familien løbende korte film ud, hvor de fortæller om, hvordan det går med robotplæneklipperen og plænen. 


Om Husqvarnas Automower®
Husqvarna var de første til at udvikle robotplæneklippere og har gennem mere end 20 år konstrueret et bredt udvalg af miljøvenlige robotter spændende fra små over store haver til professionelt brug. Automower®320 kom på det danske marked i år og er en af markedets absolut mest lydsvage med et lydniveau på blot 56 dB – svarende til en moderne, lydsvag opvaskemaskine. For yderligere information kontakt venligst Martin Rasmussen, tlf. 7026 4770.