NordikLED oplyser de besøgende på NutriFair

17. december 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Moderne LED-belysning i stalden gavner arbejdsmiljøet, udbyttet og elregningen hos husdyrproducenterne mener NordikLED, som udstiller på NutriFair i Fredericia

Salgschef Jesper Vadsholt fra NordikLED har store forventninger til NutriFair, som løber af stablen den 16.-17. januar i MESSE C Fredericia.

Dels er der gang i butikken – NordikLED har rygende travlt med at levere løsninger til bl.a. husdyrproducenterne – og dels var udbyttet af NutriFair sidste år rigtig godt, fortæller Jesper Vadsholt.

Ifølge salgschefen er der flere fordele ved at installere moderne LED-belysning i staldene.
- Ofte kan man reducere energiforbruget med 60-65 procent ved samme mængde lys. Tallet er lidt lavere, hvis man skal have mere lys end i dag – hvilket mange har brug for – men der er stadig en markant besparelse, fastslår salgschefen.

En tredjedel af det ønskede niveau
Nogle har omkring 50 lux i stalden, hvor de burde have cirka 150 lux, fortæller han.
- I dag er LED-lys næsten som dagslys, og ordentlig belysning øger produktionen og drægtigheden hos dyrene og gavner arbejdsmiljøet betydeligt, påpeger Jesper Vadsholt.

Han tilføjer, at området for LED-belysning lider under et lidt blandet ry, fordi der har været nogle knap så seriøse aktører. Deltagelsen på NutriFair skal være med til at understrege, at NordikLED er en professionel samarbejdspartner.

- Virksomheden har været på markedet i en halv snes år, og vi er her for at blive. Desuden har jeg selv en landbrugsbaggrund og forstår derfor de udfordringer og behov, husdyrproducenterne har, understreger Jesper Vadsholt.

I øvrigt kan NordikLED, i samarbejde med energiselskaber, i mange tilfælde tilbyde en finansieret løsning, hvor kunden ikke skal have penge op af lommen, fordi besparelsen ”betaler” investeringen.

NutriFair finder sted den 16.-17. januar 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.nutrifair.dk.


Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk