Nogle af verdens bedste dansere samlet i Aarhus V!

10. august 2016   |   Nordic Break  |  Flere pressemeddelelser

De to lokale breakdance drenge Doi og Emilio, skal i samarbejde med drengene bag Flying Superkids afholde Danmarks største breakdance event i et kæmpe telt i Tilst!

Har du fået nok af fantastisk sport fra OL i Rio i dit TV? Breakdance er ikke en olympisk disciplin, men det betyder ikke, at man ikke skal være i topform for at udøve nogle af de vanskeligste trin indenfor danseverdenen.

 

På fredag d. 12. August kommer nogle af verdens bedste breakdancegrupper til Danmark – nærmere bestemt Tilst i Aarhus V.

Her afholder to lokale drenge et kæmpe breakdance event i et kæmpe stort telt med plads til 1.000 gæster.

 

”Vi håber at kunne sætte breakdance på landkortet, så flere folk forhåbentlig får øjnene op for denne fantastiske sport. Vi har dyrket breakdance hele vores liv, og vi kan se en positiv udvikling blandt børn og unge der har lyst til at danse. Vi vil gerne inspirere disse unge endnu mere, ved at trække de allerbedste breakdance grupper til Aarhus.” fortælle arrangør Doi Vai Le.

 

På fredag kan man bl.a. opleve den kun 9-årige pige bgirl Tarra, da hun stiller op for den engelske breakdance gruppe Soul Mavericks. De har vundet Europamesterskaberne op til flere gange og er uden tvivl Storbritanniens bedste breakdance crew.

Der er også besøg af gruppen der vandt verdensmesterskaberne i breakdance - Hustlekidz. Udover verdensmesterskabet har de vundet store internationale breakdance konkurrencer utallige gange og været Hollands mester op til flere gange!

 

”Vi håber på et stort antal gæsterl, da det er sjældent at verdens bedste breakdancegrupper er samlet under samme tag i Danmark. Det bliver en kæmpe oplevelse!” udtaler en begejstret arrangør. 

 

For mere information:

http://nordicbreak.dk/
T: 26794964 / 27529911
Der er vedlagt billedmateriale. For yderlige billedmateriale
kontakt venligst ovenstående.
På billederne ses Doi Vai Le og hosten for Nordic Break League, Matthew Thabane Mukii også kendt under kunstnernavnet, Blacc El.

Direkte links til videoer:

9 årige bgirl Terra - Soul Mavericks

https://www.facebook.com/nordicbreak/videos/1210966472280740/

 

Kid Columbia - Hustlekidz

https://www.facebook.com/nordicbreak/videos/1212833155427405/ 

Kontaktperson:

Doi Vai Le

27529911

doi@nordicbreak.dk

Afsender:

Nordic Break

Haslehøjvej 1B st
8210 Aarhus V

27529911

doi@nordicbreak.dk

http://nordicbreak.dk/