Nedtællingen startet til MC-festdag i Fredericia

08. marts 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Lørdag den 19. marts åbner MESSE C Fredericia dørene til ”Forever 2 Wheels”, hvor man blandt andet kan vinde en fed MC-rejse til Arizona og opleve fantastiske motorcykler

Selv om foråret officielt startede den 1. marts, så er det først lørdag den 19. marts, at mange MC-entusiaster har et stort kryds i kalenderen.

Her går det nemlig for 18. gang løs med ”Forever 2 Wheels” i MESSE C Fredericia. En festdag i motorcyklens tegn, hvor nye, custom- og klassiske modeller blandes med events, skarpe messetilbud, fed musik og konkurrencer.

- Vi varmer op til den nye MC-sæson med et brag af en messe, hvor vi byder på udstillere fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England. Der bliver masser af gode tilbud fra et væld af forretninger på alt fra udstyr, tilbehør og til motorcykler, fortæller arrangør Carsten Bøttern.

Udstillere med lækre nye cykler på standen er blandt andre:
• Boss Hoss Denmark, importøren af det amerikanske fabrikat Boss Hoss, som har specialiseret sig i højtydende motorcykler og trikes med V8-motorer.
• Rydberg MC med et udvalg fra  Honda
• Kolding Scooter og MC kommer med et udvalg fra Kawasaki
• KS Motor Vejle med et udvalg Yamaha
• Jensens Motorcykler bl.a.  med den nye KTM 390C
• Middelfart MC kommer med den ”nye” Royal Enfield Continental GT
• Indian.dk fra Ringsted kommer med et udvalg fra Indian og Victory

På musik- og eventsiden er der heller ikke sparet på noget, lover Carsten Bøttern. Man kan blandt andet opleve Allingåbro Motor Festival, som byder på torden og dunder med dragracere, V8 metanol mini puller og masser af andet racergejl.
- Som altid har vi også fed livemusik med vores husorkester Ash Power Trio, med vores gode ven Ashley Mulford, som har spillet med Poul Young, Mike and the Mechanics, Sad Cafe med flere. Ashley spiller også solo i en af cafeerne, hvor man også kan nyde Jens Falck; en yderst kompetent herre, som har spillet med Allan Olsen, Peter Belli, Dr. Hook – han spillede i øvrigt også det fængende violinstykke i ”The Støvle Dance” med De Nattergale, tilføjer Carsten Bøttern.

På customsiden lover arrangøren, at mobilkameraet kommer på overarbejde i MESSE C. Her venter blandt andre:
• Art on Wheels kommer med top end custom bikes i lange baner
• Wrenchmonkees med et udvalg af deres verdenskendte ombygninger i ”Monkee style”
• Macho Custom med flere helt friske og nybyggede cykler
• KH Custom, speciale i customisering af Triumph MC
• Stripping.dk med airbrush malede cykler
• Derudover masser af private, som har tilmeldt deres meget fine og kreative ombygninger i alle stilarter fra cafe-racere, over touringbikes, til klassikere, custom og meget mere!

I øvrigt kan en af de besøgende være heldig at komme hjem med mere end den fede MC-oplevelse. På indgangsbilletten trækkes der nemlig lod om en 12 dages MC rejse med Dream & Bike Tours til Arizona
(med bl.a. Route 66, Grand Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Sedona Valley og meget mere), til en værdi af knap 27.000 kroner. Den heldige vinder udtrækkes på scenen i hal E klokken 15.30.

- Der er i det hele taget lagt op en super dag. Som messearrangør kan man gøre sit bedste for, at rammerne er i orden, men det hele går op i en højere enhed, når udstillerne tager ejerskab og gør en ekstra indsats. Det er i høj grad tilfældet i år, hvor jeg oplever et stort og positivt engagement, så der er lagt op til en af de mest vellykkede Forever 2 Wheels udstillinger nogensinde, slutter en forventningsfuld arrangør.

 

Kontaktperson:

Arrangør Carsten Bøttern

20927951

info@forever2wheels.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk