Nedtællingen er startet til Kirkens Forum

18. september 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kirkefagmessen i Fredericia åbner næste uge med ”DM i grandækning”, flere end 100 udstillere, koncert med Sigurd Barrett og tema-indlæg fra de to scener

På fredag den 25. september slår MESSE C Fredericia dørene op til fagmessen for de danske kirker – Kirkens Forum – hvor flere end 100 udstillere er klar med spændende løsninger til renoveringer, udsmykning og aktiviteter i kirkerne. Her kan både ansatte og menighedsrådsmedlemmer få masser af inspiration, se på udstyr og maskiner samt få mere langsigtede input med hjem til det daglige arbejde i sognene.

Messens to scener byder på oplæg omkring ældre og demente i kirken, landsognes fremtid, ny inspiration til kirkegårdenes rolle og funktion samt masser af musikalske oplevelser. Den kendte organist Michael König starter hver dag med en smuk orgelkoncert og afslutter også med en koncert både fredag og lørdag.

Sigurd Barrett lægger vejen forbi med smagsprøver på den nye cd med salmer og svarer på spørgsmål fra de besøgende.

Der vil være inspiration til sognerejser, faglig viden omkring IT, belysning og arkitekternes bud på renoveringsløsninger samt oplæg om, hvordan man skaffer finansiering til alle de ideer, man får med hjem fra messen.

Om fredagen konkurrerer ”Danmarks modigste gravere” i DM i grandækning fra kl. 9.00 til 13.00 – der vil være mulighed for at følge deres arbejde, og efterfølgende kan de besøgende bedømme grandækningen og være med til at kåre den flotteste udsmykning

Udstillerne kommer med deres bud på alt fra lys og lyd til kirkerne, glasudsmykning, bibler og salmebøger, forlag og rejser. Der vil være bud på, hvordan man får hjælp i dagligdagen til kommunikation, medarbejderpleje, kirkeblade og konfirmandundervisning. En stor del af messen retter sig også mod personalet på kirkegårdene – maskiner og materiel til pleje og pasning af de grønne områder, udsmyknings ideer og planter og grønt er repræsenteret på messens udedel.

Så alt i alt er Kirkens Forum en gylden mulighed for alle med interesse for kirken, der arbejder i kirken eller er del af menighedsrådsarbejdet til at samle erfaring og inspiration til det fremtidige arbejde med investeringer, aktiviteter og fastholdelse af kirkens formidling og budskaber over for menigheden.

Kirkens Forum finder sted hos MESSE C i Fredericia fredag den 25. og lørdag den 26. september, begge dage mellem kl. 9.00 og 16.00. Der er gratis entre. Se mere på www.kirkensforum.dk.

  • BILLEDTEKST: Sigurd Barrett optræder på Kirkens Forum i Fredericia med smagsprøver fra sit nye album med salmer.

     

Kontaktperson:

Projektleder i MESSE C Hanne Iversen

75922566

hi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk