Nedtælling til Nordens største kreative messe

14. oktober 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Næste weekend åbner Nordens største kreative messe i Fredericia med 233 udstillere, 16.000 kvadratmeter udstillingsareal, tre scener, 61 shows og foredrag samt et utal af workshops og events

Næste weekend, den 23.-25. oktober, er der fest for alle hobby- og håndarbejdsentusiaster, når MESSE C Fredericia åbner dørene til den hidtil største ”Kreative Dage” messe.

Siden sidste år er der vokseværk på alle fronter: Antallet af udstillere er steget fra godt 200 til 233, udstillingsarealet er vokset fra 14.000 til 16.000 kvadratmeter, og der er i år tre mod tidligere to scener, hvorfra hele 61 foredrag, shows og workshops præsenteres messen igennem.

Både på scenen og på deres stande kan man blandt andre møde og opleve Cecilie Hother, skønhedseksperten ”Raz”, Annemette Voss og Christel Seyfarth (dommer i Tv Syds ”Den store strikkedyst”). Også den norske strikkeduo Arne & Carlos ventes at vække stor interesse.

- Om messens samlede besøgstal kommer til at overgå den imponerende milepæl på knap 20.000 gæster, vi nåede sidste år, vil vise sig. Men vi er i al fald klar til et stort rykind med større udstillingsareal, bredere gange, flere ”oaser” til afslapning og bedre styring af trafik og parkering, lover messechef Lars Søndergaard.

Ifølge Lars Søndergaard skiller Kreative Dage sig blandt andet ud ved det enorme udbud af events og workshops, der er på standene. Det er en levende og aktiv messe, hvor det over alt er muligt at se demonstrationer, og man kan selv prøve kræfter med en lang række teknikker og aktiviteter inden for hobby- og håndarbejde samt kunsthåndværk.

Det er nok medvirkende årsag til, at én dag på messen ikke er nok for alle besøgende. Faktisk er godt 10 procent af de forhåndsbestilte billetter partoutkort, som giver adgang hele weekenden. Og der er mange grupper fra hele landet – lige fra Skagen til Bornholm – som lægger en eller to overnatninger ind, så man kan nå det hele. Også nabolande som Sverige og Norge er i stigende grad repræsenteret på besøgssiden, oplyser Lars Søndergaard.

Messechefen opfordrer i øvrigt til, at man bestiller billetter på forhånd via www.kreativedage.dk. Derved kan man benytte en særlig quick-indgang, og samtidig deltager man i konkurrencen om præmier til en værdi af 20.000 kroner.

Åbningstider er fredag og lørdag klokken 10-17, søndag 10-16.
Entrépriser: Voksne 100 kroner. Unge (14-16 år) 50 kroner. Børn u/14 år gratis ifølge med en voksen.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk