Nedlukning skabte rift om renseanlæg i det åbne land

28. september 2021   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kloakmessen i Fredericia er et vigtigt mødested for Watersystems A/S, som oplever stor efterspørgsel på deres biologiske mini-rensningsanlæg


Firmaet Watersystems A/S fra Aabenraa er specialister i biologisk spildevandsrensning, og ikke mindst minirenseanlægget WS Bioclean er flagskibet for sønderjyderne, som igennem 15 år har leveret flere end 4000 anlæg landet over.
Watersystems A/S kommer typisk ind i billedet, når husstande eller virksomheder i landområder, hvor der ikke er kloakering, får et påbud fra kommunen om at forbedre rensningen af sit spildevand af hensyn til grundvandet.

- Under corona-nedlukningen har vi ikke kunnet være så opsøgende overfor vores kunder som normalt. Men alligevel har vi haft travlt - faktisk har vi løbet endnu hurtigere, end vi plejer, fortæller Jette Pia Rasmussen, som er teamleder salg i Watersystems A/S. Hun tilføjer:
- Mange danskere har været hjemsendt - men har kunnet arbejde hjemmefra eller på anden vis bevare deres indtægt. Det har, sammen med håndværkerfradraget, givet dem tid og overskud til at gøre alvor af planerne om et minirensningsanlæg, og det har skabt travlhed for os, forklarer Jette Pia Rasmussen.

Kører den store kanon frem
Den 27.-28. januar 2022 får sønderjyderne også travlt, for der deltager de på Kloakmessen i Fredericia.
Det ser de frem til, understreger teamlederen:
- Vi har udstillet på Kloakmessen lige siden starten, og det er den messe, vi satser mest på. Det er den store kanon, vi kører frem - med en stor stand, et professionelt setup etc. Messen henvender sig direkte til vores kundegruppe; autoriserede kloakmestre, entreprenører med videre, så den rammer helt rent i forhold til vores virke.

- Det er dejligt at kunne byde så mange kunder og samarbejdspartnere velkommen på én gang. De ser, hvad vi har af nyheder, og samtidig får vi vendt stort og småt over en kaffe, vand eller øl - det er meget givende for alle parter, fastslår Jette Pia Rasmussen.
Watersystems A/S præsenterer naturligvis deres flagskib, minirenseanlægget WS Bioclean i Fredericia, men de besøgende kan blandt andet også se forskellige udskillere, som er et ret nyt område for Aabenraa-virksomheden.

Kloakmessen 2022 afholdes den 27.-28. januar i MESSE C Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre. Flere end 130 udstillere og et udstillingsområde på 8000 kvadratmeter byder de forventet flere end 3000 besøgende fagfolk velkommen. Se evt. mere på www.kloakmessen.dk.

BILLEDTEKST: Watersystems A/S præsenterer blandt andet Minirenseanlægget WS Bioclean på Kloakmessen i Fredericia.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk