NYHED: Bumser SKAL trykkes, for at undgå ar!

01. marts 2016   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Må man trykke? Eller må man ikke trykke? Sådan tænker mange om gule, klamme, betændte bumser. Hvad er sandheden?De fleste mennesker har prøvet, pludselig at få en stor, gul og betændt bums – også kaldet modne bumser. Og uanset om det er forud for en fest, jobsamtale, date eller en ganske almindelig hverdag, så er sådanne bumser bare aldrig belejlige!

 

Bumsen med mest frygt og flest myter!

Til gule og betændte bumser hører desuden rigtig mange myter og overbevisninger. Mest af alt så er den betændte bums dén bums, som skaber mest frygt – og ikke blot fordi den vitterligt er klam og ulækker.


Mange frygter at få ar af betændte bumser. Mange frygter at betændte bumser er starten på hudlidelsen acne. Præcis ligesom mange frygter at trykke sådanne bumser, dels af frygt for ar og dels af frygt for at sprede bakterier – og dermed få flere bumser.

 

Sandheden om betændte bumser er:

  • Acne – på danske akne – er den overordnede betegnelse for alle typer af røde samt gule bumser, hudorme, talgknopper og cyster. Mere præcis hedder hudlidelsen Acne Vulgaris.

    Èn gul bums betyder altså ikke, at man får acne – man har acne. Graden af hudlidelsen og hvor plaget man bliver, kan kun tiden vises.

  • Bumser smitter ikke! Fordi man trykker en bums spredes bakterier altså ikke og der laves ikke nye bumser.

  • At trykke én gul og betændt bums giver ikke ar! Grunden til ar af gule bumser er fordi, der trykkes for voldsomt, forkert og for længe! Og fordi der trykkes med beskidte fingre, som tilfører bakterier og skaber betændte i bumsen.

Det KAN GIVE bumser – IKKE – at trykke!

Hvad rigtig mange mennesker ikke ved er, at risikoen for ar er større, hvis en stor, gul og betændt bums ikke trykkes.

Årsagen er, at én gul og betændt bums trykker voldsomt hårdt på huden – huden er helt spændt ud pga. bakterier. Dette tryk kan med stor sandsynlighed give ar. Helt sikkert er det i hvert fald, at én gul bums vil efterlade et rødt mærke på huden – hvis den ikke trykkes.

 

Sådan trykkes bumser bedst
– og her er kun tale om gule, betændte bumser! Alle andre bumser må IKKE trykkes!

Start med at skylle ansigtet med lunkent vand. Vask nu ansigtet med et mildt renseprodukt og skyl grundigt. Dup ansigtet tørt.

Tryk nu bumsen! Dette gøres ganske forsigtigt, og kun indtil der er hul. Kommer der blod, så er der blevet presset for hårdt! Der skal kun trykkes, indtil der er hul på bumsen og betændelsen kan løbe ud. (Bumsen trykkes nemmest med en comedone extractor – eller Danish Skin Cares ny “Magic Tool”).

Afslut med et desinficerende produkt, som kan trænge ned i bumsen og dræbe resterende bakterier. Et produkt med salicylsyre er det absolut bedste, da dette også vil berolige huden, fjerne rødme og øge helingsprocessen.


Magic Tool til at trykke bumser – HELT korrekt og uden risiko for ar

Hudplejefirmaet Danish Skin Care, som er specialiseret i acne, har netop lanceret et værktøj til nemt og enkelt at trykke gule og betændte bumser – uden risiko for ar.

Navnet på dette værktøj er Magic Tool og er en comedone extractor, som trykker bumsen nænsomt og med perfekt fordelt tryk på huden.

Derved undgås risikoen for ar, ligesom risikoen for at tilføre bakterier til bumsen minimeres.


Få mere information om Magic Tool her:

http://www.danishskincare.dk/products/magic-tool

 

Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk