NY DANSK OVERSÆTTELSE af Har Gud udvalgt dig?

05. december 2016   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Ny dansk oversættelse af Edwin Christiaans bog HAR GUD UDVALGT DIG? For mange er kaldet, men få er udvalgt.

Nu er Edwin Christiaans nye bog, HAR GUD UDVALGT DIG? For mange er
kaldet, men få er udvalgt
udkommet på dansk - oversat fra den engelske originaludgave, DID GOD CHOOSE YOU? For many are called, but few are chosen.

 

"Ligesom apostlen Paulus, har Gud givet mig mandat til at forkynde troen til dem, Gud har udvalgt, og at lære dem den sandhed at kende, der viser dem, hvordan man lever gudfrygtige liv. Denne sandhed giver dem tillid til, at de har det evige liv, som Gud – som ikke lyver – lovede dem før verden begyndte! (Se Titusbrevet 1:1-2)

Så spørgsmålet er: Hvem er det, Gud har bestemt, at jeg skal forkynde troen til, og lære dem den sandhed at kende, der viser, hvordan man lever gudfrygtige liv? Hvordan genkender jeg dem, Gud har udvalgt?"
(s. 19)

 

I HAR GUD UDVALGT DIG? For mange er kaldet, men få er udvalgt skriver Edwin Christiaan i et lettilgængeligt sprog og baseret på konkrete skriftesteder fra Bibelen, om det at være udvalgt af Gud. Forfatteren skelner mellem de talrige mennesker over hele verden, heriblandt præster og prædikanter, der beslutter sig hver dag for at følge Jesus og de der er udvalgt af Jesus.

Edwin Christiaan har over 25 års erfaring i fuldtidstjeneste som prædikant af evangeliet om Jesus Kristus, og han har delt Guds Ord og arbejdet i Europa, Caribien og i USA. Edwin Christiaan er gift med Sophia Christiaan (tidl. Sophia Evensen) som er datter af Ruth Evensen fra sekten Faderhuset, der også er kendt for den selvbiografiske ONDSKAB – Ruth stjal mit liv som handler om hendes flugt fra sekten Faderhuset. Sophia Christiaan har yderligere udgivet bogen Hvad min taske gemmer på Forlaget Underskoven. Parret er nu bosiddende i Los Angeles.


Edwin Christiaan
Har Gud udvalgt dig? For mange er kaldet, men få er udvalgt
Eget forlag
I kommission hos Forlaget Underskoven
118 sider
ISBN: 9781539875789
ISBN (Ebog): 978-87-93299-58-0
Vejledende pris: 99 kr.
Vejledende pris (Ebog): 49 kr.
Udkommer d. 1. december 2016

Kan købes hos alle boghandlere
Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar og
presse.

Kontaktperson:

Tom Ahlberg

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://underskoven.dk