NU: Tilbage i Nordjylland…

16. december 2014   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Mød Nordjyllands egen hudplejeekspert og forfatter Mads Timmermann, når han 9. januar 2015 gæster Kvickly Aars i anledning af sin nyudgivne bog: SUND KROP. SMUK HUD. Og fantastisk udstråling!Til redaktionen


Hudplejeekspert Mads Timmermann, som er stifter af det danskudviklede og -producerede hudplejefirma Danish Skin Care, er oprindeligt fra Nordjylland. Født kun 10 km fra den nordjyske motorvej, i Skørping.

Det er derfor kun naturligt, at Mads Timmermann starter sin bogudgivelsesturne i Nordjylland, for sin nye bog: SUND KROP. SMUK HUD. Og fantastisk udstråling!

Mads Timmermann kan mødes i Kvickly Aars, Markedsvej 3, 9600 Aars, til lanceringsfest d. 9. januar 2015 kl. 13 –17, hvor der bydes på lækre friskpressede juicer. Bogen vil naturligvis være til salg i Kvickly Aars, som har inviteret Mads.SUND KROP. SMUK HUD. Og fantastisk udstråling!, tager læseren med på en 360 graders rejse rundt om skønhed. Indre- og ydre skønhed, i 4 simple trin: Hudpleje, kost, motion og mindset.

Krydret med sjove anekdoter og historier fra Mads’ egen kamp mod bumser og uren hud, indtil overvindelsen og stiftelsen af Danish Skin Care.

Med på denne rejse rundt om skønhed har Mads inviteret flere af sine rigtigt gode venner, til at give deres indspark om skønhed. Og fantastisk udstråling.Blandt andet kan du møde:

Sexolog og foredragsholder Joan Ørting.
En kvinde, som virkelig forstår at skønhed også handler om at elske sig selv.

Sanger og musiker Bryan Rice.
De færreste ved nok, at Bryan Rice faktisk er voldsomt glutenallergiker. En diagnose han selv fandt efter 30 år med blødende mavesår og opgivet af lægerne. Bryan forstår derfor om nogen, hvad kosten har med skønhed og velvære at gøre.

Danmarks ukronede juicekonge Mads Bo fra HighOnLife.

Plaget af psoriasis satte Mads Bo fokus på grøntsager, hvilket udviklede sig til Danmarks største alkoholfri bar og en landsomspændende forretning med én klar mission: At få flere grøntsager i danskerne gennem lækre, sunde og energifulde juices og smoothies.


Og mange, mange flere:


Sofia Saidana fra Sofias kamp, som har smidt 60 kilo og fået troen på livet tilbage.
Motivationscoach Mark Anthony, som kan hjælpe til med at udskifte “kan” med “vil”.
Personligtræner Thomas Wolfsberg, som er klar til at gøre træning sjov og nem – når du kan.


SUND KROP. SMUK HUD. Og fantastisk udstråling!, er det perfekte spark bagi nytårsforsættet.

Et fantastisk skud energi og motivation til at opnå sine mål, have det skønt, være fuld af energi og få en fantastisk udstråling.

Alt krydret med Mads Timmermanns ekspertviden, videnskabeligt dokumenterede facts og sjove historier.


Så kom forbi Kvickly Aars og mød Mads Timmermann samt få et glat friskpresset juice d. 9. januar 2015 kl. 13 – 17. Det blir sjovt og lækkert!

SUND KROP. SMUK HUD. Og fantastisk udstråling! sælges i Kvickly Aars til vejl. udsalgspris 297 kr. (på dagen vil der være en rabat).

Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk