NAVNENYT: Erik Mønster

05. november 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

MESSE C Fredericia ansætter udviklings- og projektchef

MESSE C Fredericia, som er landets tredjestørste messe- og konferencecenter, har pr. 1. oktober 2015 ansat Erik Mønster som ny udviklings- og projektchef.

Den 50-årige fynbo er cand.merc. i international markedsføring og har en bredspektret baggrund inden for salg og marketing. Han har beklædt ledelsesfunktioner i virksomheder som Daloon, KiMs, Arla, Mac Baren, Interacoustics og Universal Robots. Senest har han været selvstændig management konsulent med fokus på strategi, ledelse og salg.

Stillingen som udviklings- og projektchef rummer – som navnet fortæller – to hovedspor, hvoraf funktionen som udviklingschef er nyoprettet.

- MESSE C har en solid base af arrangementer – publikumsmesser, fagmesser, konferencer og events – hvoraf mange er tilbagevendende. Min opgave bliver dels at arbejde med en fortsat udvikling af disse, dels at løbe nye tiltag i gang. I et dynamisk marked skal vi hele tiden udvikle vores ”produkter”, og samtidig har vi en stærk ambition om kontinuerligt at skabe nye fora og events, fortæller Erik Mønster.

Han glæder sig til at forretningsudvikle i en professionel organisation, som har dybe rødder – MESSE C har netop fejret 100 års jubilæum – og som arbejder i et højt tempo med mange aktiviteter og hyppige sceneskift.

- Jeg har allerede oplevet, hvordan der en weekend var flere tusinde teenagere til LAN-party – med cola, chips og soveposer. Mandagen efter var den kæmpe hal som blæst – og straks startede opbygningen til hobby- og håndarbejdsmesse med 21.000 besøgende. Sådanne transformationer er fascinerende, og samtidig har huset en kæmpe berøringsflade med meget forskellige samarbejdspartnere og interessenter, som jeg ser frem til at sparre med, siger Erik Mønster.

# Yderligere oplysninger: Erik Mønster, 4127 3712, em@messec.dk

 

Kontaktperson:

Udviklings- og projektchef Erik Mønster

4127 3712

em@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk