Mindfulness med børn og unge (ny bog)

31. juli 2015   |   Forlaget Mindspace  |  Flere pressemeddelelser

Mindfulness med børn og unge hjælper dem med at dæmpe stress og vanskelige følelser. Amy Saltzman, en af pionererne i dette arbejde, viser i ny bog, Det stille og rolige sted, hvordan.

Hjælp børn og unge med at opleve stilhed og ro i øjeblikket

 

Mange børn og unge oplever pres i skolen, fra kammeraterne og hjemme. For at håndtere presset er det afgørende at give dem færdigheder og værktøjer, så de kan være sunde og glade – både nu og under deres rejse ud i den voksne verden.

 

Mindfulness som praksis - at vise øjeblikket opmærksomhed med et venligt og nysgerrigt sind- giver ro og kan hjælpe børn med at arbejde med vanskelige følelser, forstærke positiv kommunikation og drage omsorg for sig selv og andre. Videnskabelige undersøgelser har også vist, at mindfulness kan dæmpe angst og depression og forstærke opmærksomhed, læring og modstandskraft hos børn og unge.

 

Det stille og rolige sted af Amy Saltzman tilbyder lærere, terapeuter, rådgivere og forældre et otteugersprogram i mindfulness, der indeholder trinvise instrukser og redskaber, så facilitatorer selv kan stå for gennemførelsen af hele programmet eller dele af det.Programmet er især velegnet til grupper. De enkle øvelser og hjemmeopgaver er børnevenlige og opdelt efter alder. Der hører audioguidede mindfulnessøvelser til bogen, som kan downloades.

 

Det føles lidt mærkeligt, men fredeligt. Jeg kan ikke sige, hvordan jeg bruger mindfulness derhjemme, men jeg ved, at det hjælper mig, når jeg bliver vred på min bror. -Elev, fjerde skoleår

 

AMY SALTZMAN er læge, mindfulnesscoach,forsker, mor, mangeårig sportsudøver og lejlighedsvis digter. Hendes passion er at støtte mennesker i alle aldre med at forøge deres velvære og opdage Det stille og rolige sted i deres indre.

 

FAKTA OM BOGEN

Det stille og rolige sted

Et mindfulnessprogram til at lære børn og unge at dæmpe stress og vanskelige følelser

Af Amy Saltzman

Oversat af Ole Lindegård Henriksen

236sider

ISBN (trykt bog): 978-87-92542-81-6

Pris:298 kr.

ISBN (e-bog):978-87-92542-82-3

Pris cirka: 208 kr.

Udkommer31. juli 2015

 

Kontaktperson:

Marianne Kølle

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

Afsender:

Forlaget Mindspace

Ryesgade 77, kld. th.
2100 København Ø

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

http://http://www.forlagetmindspace.dk/