Meresalg Marketing | Året der gik i Tønder kommune

21. december 2017     |  Flere pressemeddelelser

Webbureauet Meresalg Marketing har i 2017 været synlige i Tønder- og omegn. Det har været et spændende og hektisk år, med mange nye forretningstiltag og samarbejder. Nye virksomheder er kommet ind, dels fra Syd- og Sønderjylland, men også fra hele Danmark generelt.

Seriøst arbejde har vækket en interesse for flere kundeforespørgsler. Specielt er det gennem referencer og netværk, der har været med til at fremhæve bureauets kvaliteter.

Af lokale referencer er det især: Mangeårigt samarbejde med firmaer som Skærbæk Nedbrydning og JC IMEX, hvor vi hjælper virksomhedernes digitale aktiviteter. Den nye hjemmeside til Tønder Handelsskole, webpartnerskabet i TM Tønder Elitehåndbold, samt den tekniske hjemmeside til mæglerforretningen Mikkelsen Toftlund, der professionelt har vækket den største interesse.

Dette har blandt andet resulteret i et nyt samarbejde med Tønder Erhvervsråd, med det formål at kunne gøre brug af hinandens kvaliteter.

Virksomhedens eksistensgrundlag

Meresalg Marketing er en trofast og ærlig samarbejdspartner, der gennem deres digitale kompetencer skal være med til at synliggøre- og ikke mindst bidrage til en stærk Tønder kommune, hvor lokale virksomheder skal være konkurrencedygtige på internettet.

Teknologien styrer en dynamisk verden, der løbende giver virksomheder og webbranchen nye muligheder. Det er essentielt at huske på; markedet bestemmer og det er komplet ligegyldigt hvor ens virksomhed er placeret, så længe produktet er bedre end konkurrenterne på markedet. Derfor er det heller aktuelt at diskutere Tønder kommune som udkants Danmark, så længe virksomhederne tager digitaliseringen til sig.

Det hele starter med allokeringen af markedsføringsbudgetter, som bør tilgodese den digitale udvikling. Det kan være gennem rådgivning, foredrag, træning workshops eller konsulenthjælp.   

Målet i 2018 bliver

Meresalg består af et kvalificeret team, med viden og uddannelse indenfor hjemmeside udvikling, webdesign, økonomi, iværksætteri, grafisk design, Google og online markedsføring. 

I 2018 håbes der på flere nye spændende opgaver med virksomheder med oprindelse i Tønder kommune.

Man kan møde Meresalg Marketing i Tønder Erhvervsråd, hvor de løbende vil være tilstede til diverse arrangementer. Ligeledes forventes der at komme oplæg og workshops inden for hjemmeside, online markedsføring, affiliate markedsføring og iværksætteri. Information omkring dette følger i 2018.

Blandet andet med udgangspunkt i en række udvalgte cases såsom: Bedste10.dk og Biloplysninger.dk

Glædelig jul.

Kontaktperson:

Lau Christensen

22542740

lau@meresalg.dk

Afsender:

Lau Christensen

Vejlevej 3, 3th
6000 Kolding

22542740

https://www.meresalg.dk/