Mød udstillere i perlehumør på efterårets Kreative Dage

08. juli 2021   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Efter corona-aflysningen i 2020 er Nordens største kreative messe i Fredericia tilbage for fuld styrke den sidste weekend i oktober

Med 20.000-25.000 besøgende er den årlige messe for hobby- og håndarbejds-entusiaster, Kreative Dage, et af MESSE C Fredericias absolutte flagskibe. Sidste år måtte skibet blive ved kajen på grund af corona, men til oktober har det populære arrangement igen vind i sejlene.

- Den faseopdelte genåbning i samfundet er for længst implementeret i oktober - så vi kan afvikle Kreative Dage på helt normale vilkår. Vi glæder os så meget til at holde en dejlig "genforeningsfest" med udstillere og besøgende, siger messechef Lars Søndergaard fra MESSE C.
Der hersker tilsyneladende også glæde og forventning blandt udstillerne - allerede nu, næsten fire måneder før dørene åbnes, er der flere end 210 navne på udstillerlisten.

Blandt dem er blogger, krea-mor og forfatter Anja Takacs, som med sikkerhed er i perlehumør under dagene i Fredericia. Anja Takacs har udgivet otte bøger med perlerier, mønstre og inspiration – og hun står også bag app'en ”Det perler”, som både i 2018 og 2019 vandt prisen som årets bedste børne-app, samt app'en "Maxi Sjov" til de yngste perlefans.
Besøgende kan også opleve Anja Takacs på en af de fire Kreative Dage-scener, som i øvrigt allerede nu har flere end 75 programpunkter klar. Her vil hun fortælle om sin perleverden og dele ud af tricks og ideer.

Analoge perler og digitale muligheder
En anden udstiller i perleuniverset er Beady. Kolding-virksomheden har udviklet et koncept, som kombinerer børnenes mobiltelefon eller tablet med kreativ udfoldelse. De har nemlig skabt små, gennemsigtige og skridsikre plader, man lægger direkte på skærmen. Via Beady-app’en kan man vælge mellem flere end 600 motiver, og så viser skærmen trin for trin, hvor man skal placere de forskellige farver. Man kan også tage sine egne billeder og konvertere dem til perlemotiver med Beadys digitale løsning.

- Mange forældre synes, deres børn bruger for megen passiv tid med deres tablet eller mobiltelefon. Derfor har vi udviklet et koncept, som kombinerer børnenes devices med kreativ udfoldelse, fortæller konceptudvikler Nick Højgaard.

2021-udgaven af Kreative Dage bliver i øvrigt endnu bedre for morgenfriske besøgende, for åbningstiden ændres fra klokken 09.30 til 09.00 alle dage. Dette skal sammen med favorable billetpriser søndag være med til at udjævne tilstrømningen messen igennem, så alle får nogle gode og behagelige timer i Fredericia.

Det endelige program for Kreative Dage ligger klar den 15. august, hvor billetsalget også starter. Se evt. mere på www.kreativedage.dk

BILLEDTEKST:
For nogle år siden lagde Anja Takacs et perlemønster op på de sociale medier, og siden er det gået stærkt - blandt andet på Instagram, hvor flere end 42.000 i dag følger Anja Takacs' perlerier. Den sidste weekend i oktober kan man møde den populære blogger og forfatter på Kreative Dage i MESSE C Fredericia.

BILLEDTEKST:
Beady, som man kan møde på Kreative Dage i Fredericia, kombinerer "gammeldags" perleleg med nye, digitale muligheder. Konceptet af skabt af Nick Højgaard og tre andre fædre, som her ses i et perle-selvportræt.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk