Møbelmesse flytter fra Vejle til Fredericia

03. januar 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

MESSE C byder på mere plads og bedre udviklingsmuligheder for Møbelmessen.dk, som rykker fra Vejle til Fredericia

Igennem syv år har Møbelmessen.dk i Vejle været den danske og skandinaviske boligmøbelbranches mødested og handelsplads.

Men på 2017-udgaven kan de cirka 70 udstillere og 600-700 besøgende indkøbere, sælgere og ansatte i møbelbutikker glæde sig til nye og større rammer. Messen flytter nemlig cirka 25 kilometer sydpå, til MESSE C i Fredericia. Samtidig skifter den navn til Møbelmessen Skandinavien.

- De seneste år har jeg oplevet, at messens udviklingsmuligheder er blevet hæmmet af de fysiske rammer. MESSE C har nogle enestående faciliteter og pladsforhold, som gør, at vi nu kan udvide og konceptudvikle alt det, vi ønsker og magter, siger messens arrangør Esben Veng-Christensen, der samtidig er indehaver af firmaet Global Furniture A/S i Viborg.

Med flytningen til Fredericia vil Møbelmessen Skandinavien påbegynde en proces, hvor den mere eksklusive, designorienterede del af boligmøbelbranchen også inviteres ind til udstilling, indkøb, inspiration og markedsoverblik i det ”nye” forum for branchen.

Esben Veng-Christensen fortæller, at der i Fredericia bliver rig mulighed for de udstillere, som har ønsket sig større eller anderledes stande end den faste ”skabelon”. Desuden kan alle stå samlet i én hal, hvor man i Vejle var delt op i to områder.

- Dertil kommer, at der er professionelle rammer beregnet til formålet – eksempelvis betongulv, så udstillerne kan køre ind i hallen med deres udstyr og møbler. Og der er nærmest overdådige parkeringsforhold – gratis og lige ved døren. Så alt i alt er jeg ikke i tvivl om, at den nye lokation vil give Møbelmessen Skandinavien et boost fremover, slutter Esben Veng-Christensen.

Terminen for møbelmessen bliver den 8.-10. november 2017 – læs mere om messen på www.mobelmessen.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk