Massage i København af høj kvalitet

08. februar 2020   |   Smertefys.nu  |  Flere pressemeddelelser

Hos Smertefys får du massage af høj kvalitet i indre by i København fra et uddannet personale.

?Massage - din vej til en mindre spændt hverdag

Tænker du ofte på hvad der kan gøre dig sundere i din hverdag? Udover din kost, din træning og et hav af andre ting, så kan du øge din sundhed ved at passe godt på din krop. En måde du kan passe godt på din krop er med massage i København. I en travl og stresset hverdag kan massage hjælpe dig med at spænde mindre i musklerne i kroppen. Og hvis du spænder mindre i musklerne kan det ofte betyde at du mærker mindre smerter i kroppen.

?Massage mod hovedpine

Et problem som massage ofte kan hjælpe godt på er hovedpine. Hovedpine kan være dybt ubehageligt og påvirke ens hverdag kraftigt. Du kender sikkert også godt selv, hvor uoplagt man er, når man har eksempelvis en spændingshovedpine. Her kan massage virke på, at få musklerne til at slappe mere af, hvilket for mange kan være enormt rart at mærke! Massage kan både virke alene men har den klart største effekt sammen med træning og bevægelse.

?Snart termin? Prøv en gravid massage!

En af de mest brugte former for massage er gravid massage. Det skyldes, at rigtigt mange gravide har problemer med alt fra ondt i ryggen til spændinger i bækkenet i forbindelse med deres graviditet. Årsagen er ofte, at kroppen bevæger sig mindre og at ryggen derfor kan blive "låst" i den samme stilling i for lang tid. Her kan gravid massage hjælpe til at få det til at mærkes mindre spændt. 

Kontaktperson:

Thomas Vain-Nielsen

41411724

kontakt@smertefys.nu

Afsender:

Smertefys.nu

Skoubogade 1
1158 København K

60739010

kontakt@smertefys.nu

https://smertefys.nu/