Mark O. Madsen er ny hårdtslående ambassadør for In2Zym

28. april 2021   |   IN2ZYM  |  Flere pressemeddelelser

Den professionelle MMA-kæmper – og tidligere OL-sølvvinder i brydning – Mark O. Madsen bruger ernæringsprodukter fra In2Zym til at optimere sin træning og gøre ham endnu skarpere.

Tunge vægte rammer rungende gulvet, og sveden vælter frem, når Mark O. Madsen hver dag presser kroppen til det yderste. Efter en lang karriere inden for brydning skiftede han i 2018 til ekstremkampsporten MMA, hvor deltagerne kæmper i forskellige stilarter inden for kampsport.

Mark O. Madsen kæmper i dag i verdens største MMA-forbund, UFC. Hans mål er at blive den bedste i letvægtsdivisionen, og det betyder, at alt skal optimeres. Derfor er MMA-kæmperen begejstret for sit nye partnerskab med danske In2Zym, der producerer rene og effektive ernæringsprodukter med aktive proteiner. 

– Alt hvad der kan gøres perfekt, skal gøres perfekt. Med produkterne fra In2Zym bliver min ernæring endnu skarpere, og det er et meget vigtigt element, der skal virke optimalt for at nå toppen, siger Mark O. Madsen.

Håndplukket kvalitet

In2Zym samarbejder i forvejen med topatleter som tennisspilleren Olivia Gram og styrkeløfteren Kathrine Bruhn, og de er ekstremt glade for nu også at have Mark O. Madsen med på holdet.

– Mark O. Madsen er dansk topatlet, der går utrolig meget op i kvalitet og hardcore træning. Det er en stor cadeau til vores brand, at han bruger vores produkter i sin træning, siger CEO i In2Zym Rasmus Freivald Bentzon.

In2Zym udvikler og producerer blandt andet proteinpulvere, proteinbarer, vitaminer og produkter inden for muskelopbygning og udholdenhed. Alle råvarer er håndplukket fra de bedste producenter i Europa for at sikre den højeste kvalitet.

Mark O. Madsen er fortsat ubesejret som MMA-kæmper og In2Zym glæder sig til at være en aktiv sparringsparter på hans vej til at blive UFC Champ.

FAKTABOKSE:

Om In2Zym

In2Zym er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 2016. De udvikler og producerer mere end 100 sunde og effektive ernæringsprodukter af råvarer af højeste kvalitet til professionelle atleter, idrætsfolk og motionister, der tager deres træning seriøst. Læs mere på in2zym.com.

Om Mark O. Madsen

Mark O. Madsen er 36 år og professionel MMA-kæmper i verdens største forbund, UFC. Han er tidligere professionel bryder og har blandt andet vundet OL-sølv i 75 kilo-klassen. Han forlod brydesporten i 2016 for at satse på MMA, og siden da er det blevet til ti sejre – og nul nederlag.

Ønsker du yderlige oplysninger om In2Zym eller samarbejdet med Mark O. Madsen, er du velkommen til at kontakte CEO i In2Zym Rasmus Freivald Bentzon på 40 63 04 98 eller rasmus@bentzon.me

Kontaktperson:

Rasmus Freivald Bentzon

40630498

rasmus@bentzon.me

Afsender:

IN2ZYM

Norddigesvej 2
8240 Risskov

40630498

info@in2zym.com

https://in2zym.com