Mange nyheder fra Solar på Danish Security Fair

22. august 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

En af Danmarks største aktører inden for sikring og overvågning, Solar, har store forventninger og spændende nye løsninger med til sikringsmessen i Fredericia

Der er masser af nyheder på hylderne, når Solar Sikring byder velkommen på deres 54 kvadratmeter store stand på Danish Security Fair i Fredericia. Solar Sikring er en af de førende danske aktører inden for blandt andet tv-overvågning, adgangskontrol, tyveri- og brandalarmer, lysstyring etc. til private, virksomheder og det offentlige.

- Vi præsenterer blandt andet den seneste version af vores small business- og privathjemsalarm, som kommer med nogle nye og meget interessante features. Vi har også to ny adgangskontrol-systemer med, som vi venter os meget af, samt en ny brandalarmcentral, som kan skaleres fra små installationer til store multicentraler, fortæller salgschef Ole Holmen Kraglund.

- Desuden løfter vi sløret for seneste version af vores videomanagement-software, som bl.a. er helt ideel, hvis man som handlende har udfordringer i forhold til de nye GDPR-regler. Det har nemlig nogle suveræne søgefunktioner og er derfor effektivt til at håndtere situationer, hvor kunden ønsker videomateriale om sig selv udleveret, tilføjer salgschefen, som bakker helhjertet op om den nye messe:

- Vi er rigtig godt tilfredse med både konceptet, faciliteterne, timingen og placeringen. Messen ligger godt i kalenderen i forhold til at skubbe efterårssæsonen godt i gang. Mange ordrer lukkes typisk i fjerde kvartal, og der er Danish Security Fair en oplagt mulighed for at sætte ild under kedlerne.
- Geografisk er vi også yderst tilfredse, fordi Fredericia ligger centralt i landet og er nemt at komme til for alle. Mange er trætte af at køre til København – jeg er selv københavner, så det må jeg godt sige, siger Ole Holmen Kraglund med et smil.

På Danish Security Fair glæder han sig til at tale med nuværende og kommende kunder.
- Vores primære kunder er alarminstallatørerne, og vi forventer at få en masse kontakter. Vi ser også frem til at vise nyhederne for vores nuværende kunder og hjælpe og inspirere dem til at gå ud og sælge videre til slutkunderne. Desuden er messen et godt forum for input den anden vej – hvad er det, der bliver efterspurgt hos kunderne, og hvilken retning er markedet på vej hen? Vi er altid meget lyttende, og på messen får vi helt sikkert værdifuld viden og inspiration med hjem, siger salgschefen.

Danish Security Fair i MESSE C Fredericia er den 29. og 30. august. Se mere på www.danishsecurityfair.dk

 

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk