Madnørder har fået et nyt samlingssted

06. november 2018   |   Gastrofun ApS  |  Flere pressemeddelelser

Madmediet GastroFun.dk tilbyder brugerne et frirum til at nørde opskrifter og teknikker samt billeder og tips. På den sociale gastroportal er de nyeste madlavningstrends som sous vide-tilberedning og tørmodning af kød på menuen, ligesom brugerne inspirerer hinanden til at minimere spild af mad.

Madnørderne, amatørkokkene, foodierne, de gastroseksuelle. Du kender dem fra de sociale medier på deres mange opslag fra eget køkken- eller spisebord med mere eller mindre stylede billeder. De har nu fået et nyt medie, hvor de kan dele deres oplevelser og anstrengelser med ligesindede.

"Nogen madnørder har deres egen blog, men mange oplever, at det er et ret krævende arbejde at holde den opdateret osv. Og vennerne på Facebook eller Instagram er måske ikke lige så interesserede i processen og teknikkerne bag. På GastroFun.dk er vi alle madnørder – på forskellige niveauer. Og alle brugere kan dele nyt fra deres køkken og få brugbar feedback og ny viden fra andre med samme interesse," fortæller ejer af GastroFun.dk Per Asmussen.

Ifølge Per Asmussen udgør gastroportalen også et frirum, hvor der er plads til de grimme billeder og uheldene – for dem lærer man jo også af, som han siger.

Sous vide og tørmodning trender

"Når man skal prøve nyt i køkkenet, kan der sagtens ske fejl. Når brugerne deler deres fejl og uheld, kan det spare andre for lignende oplevelser. Og måske kan nogen fortælle, hvad man har gjort forkert, hvis man ikke selv er klar over det. Det er hele grundtanken bag GastroFun.dk," understreger han.

Nogle af de nye tendenser, som brugerne på GastroFun.dk prøver kræfter med lige nu, er bl.a. tilberedning med sous vide og tørmodning af kød. Begge teknikker har i mange år været forbeholdt restauranter og slagtere, men nu er udstyret også flyttet ind i hjemmekøkkenerne – fordi priserne også er blevet mere overkommelige.

"Vores brugere er også meget optagede af at minimere madspild, som jo er et hot topic i Danmark og store dele af verden i dag. Derfor deler brugerne gerne deres tips og tricks til at få så meget ud af deres råvarer som muligt. Det kan også hjælpe lidt på køkkenbudgettet for entusiasterne, hvis hobby godt kan koste lidt," siger Per Asmussen afslutningsvis.

Om GastroFun.dk

GastroFun.dk vil være det foretrukne forum for private madentusiaster/amatørkokke, hvor de kan finde inspiration og få feedback på deres egne opslag. Det er gratis at have en profil på portalen, der er ejet af Per Asmussen, som selv er et stort madører.

Gastrofun.dk er ejer af Asmussen Online, der bl.a. også driver DryAged.dk & Klodsmajor.dk.