MOVE-konference stiller skarpt på medarbejdere i logistikbranchen

18. marts 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Det handler blandt andet om rekruttering og fastholdelse på logistik-konference i Fredericia den 8. maj

Temaet er medarbejdere i logistikbranchen, når MOVE-konferencen løber af stablen den 8. maj i Fredericia.


Emnet er desværre højaktuelt, for der er stor mangel på ledige hænder i den pågældende branche. Ifølge Transport Tidende oplever hver tredje logistikvirksomhed produktionsbegrænsninger på grund af mangel på arbejdskraft.


Konferencen i MESSE C Fredericia arrangeres i samarbejde med Syddansk Logistikforum og Danske Transportmedier.


- Vi sætter blandt andet fokus på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, håndtering af international arbejdskraft og kvinder i logistik. Vi zoomer også ind på, hvad den unge ”Generation Z” har af forventninger og krav til arbejdspladserne, fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C.


Case-baserede indlæg


Konferencen foregår fra klokken 11.00 til 15.30 og består af case-baserede indlæg fyldt med inspiration og mulige eksempler til efterfølgelse.


Blandt oplægsholderne bliver Magnus Købke fra Transportens Udviklingsfond, som står bag det succesfulde roadshow ”Job i transport”.


Der bliver også mulighed for at besøge en række stande/udstillere i pauserne, tilføjer Jørgen Kronborg, som snart venter at kunne præsentere det færdige program for dagen.


MOVE-konferencen den 8. maj er også tænkt som en appetitvækker for MOVE 2020, som bliver en fuldskala messe for logistik og supply chain-området, slutter Jørgen Kronborg.


Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk