MOVE-konference skubbes til 2020

06. maj 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Konference i Fredericia om rekruttering og fastholdelse på logistikområdet udsættes til næste år

Onsdag den 8. maj skulle MESSE C Fredericia - i samarbejde med Syddansk Logistikforum og Danske Transportmedier – danne rammen om konferencen MOVE, hvor temaet var medarbejdere i logistikbranchen.

Men arrangørerne har nu valgt at aflyse konferencen på onsdag og i stedet integrere den i næste års MOVE 2020, som bliver en fuldskala messe for logistik- og supply chain-området.

- Vi tog et frisk initiativ, fordi dette tema er så aktuelt og presserende for branchen, og vi havde – synes vi selv – et stærkt felt af oplægsholdere på plads. Men deltagerantallet var desværre ikke højt nok til, at vi ville gennemføre, fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C Fredericia.

- Vi må konstatere, at tilløbet var lidt for kort – vi havde for lidt tid til at slå på tromme for konferencen, forklarer projektlederen, som kun har oplevet forståelse og ingen sure miner i forbindelse med udsættelsen.

Med udsættelsen til 2020 bliver der tid til at folde konferencen bedre ud, ligesom synergien mellem konference og messe vil sikre et meget stærkere fundament, tilføjer Jørgen Kronborg.

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk