MOVE præsenterer banebrydende virtual reality til logistikbranchen

19. april 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

TGW Logistics Group fra Østrig sparer tid og penge med avanceret VR-løsning fra danske iværksættere – mød begge parter på logistikmessen MOVE i Fredericia

En lille aarhusiansk iværksættervirksomhed og en østrigsk koncern med 3000 ansatte på verdensplan er parterne i et projekt, som for første gang præsenteres i forbindelse med logistikmessen og -konferencen MOVE 2018 i Fredericia.

De to maskiningeniører Christian Brahe og Christian Sørensen driver Vertigo-VR, som har specialiseret sig i virtual reality inden for blandt andet salg/promovering, træning og undervisning samt ved udarbejdelse af prototyper og nye designs.

TGW Logistics Group er leverandør af materialehåndteringsudstyr og automatiserede lagrings- og hentesystemer til oplagring, produktion, plukning og distribution. Blandt TGW’s systemer er PickCenter One anlægget, som Vertigo har genskabt i en virtuel udgave.

Mange fordele
Dermed kan medarbejdere lære at betjene arbejdsstationen, komplet med den rette grafiske brugerflade og bevægelige elementer, og dermed reduceres omkostningerne til oplæring markant. Men der er også andre fordele, påpeger Jürgen Roithmeier fra TGW Logistics. Blandt andet kan man afstemme krav og forventninger med kunden, uden at sætte et større anlægsarbejde i gang:

- Hvis vi vil teste noget eller vise det til kunden, kan vi først afprøve forskellige varianter i VR – og først når vi er er tilfredse, bygges den endelige udgave. Dette sparer både tid og penge. Uden VR bygger vi typisk en testversion inhouse og tester den sammen med vores kunde. Derefter enes vi om de ændringer, der skal laves på systemet, og udfører disse. Den proces kan kræve flere gentagelser, før vi er i mål, lyder det fra Jürgen Roithmeier.

Den færdige VR Workstation træningsplatform vil i øvrigt indgå i TGW’s nye kontorbygning i Wels, Østrig, i lighed med sin ”fysiske modpart”. Udvidelsen af hovedkvarteret ventes afsluttet i september i år.

TGW’s salgschef i Danmark, Arne Balling, er til stede på Vertigo-VR’s stand på MOVE. Her vil det være muligt at høre meget mere om projektet, prøve den virtuelle Workstation trainer samt drøfte mulighederne for at anvende VR i logistikbranchen.

MOVE 2018 foregår 2.-3. maj i MESSE C Fredericia. Læs evt. mere på LinkedIn og www.move2018.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk