MOVE fik godt afsæt for fremtiden

22. maj 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

God premiere men også håb om flere besøgende næste gang for logistikbranchens nye messe/konference MOVE i Fredericia

Et godt initiativ, fremragende konferenceprogram, fine faciliteter og et godt arrangement, dog med et besøgstal, som gerne måtte have været lidt højere. Sådan lyder den gennemgående tilbagemelding fra deltagere og udstillere efter MOVE 2018 i MESSE C Fredericia.

Den nye fagmesse og konference for logistikbranchen havde premiere den 2.-3. maj, og blandt udstillerne var danske Vertigo-VR, som havde et fint udbytte i Fredericia:
- Vi havde generelt en positiv oplevelse.  For os som startup-virksomhed var det rigtig godt at få noget promovering og omtale – eksempelvis i TV 2 Syd. Det har blandt andet givet øget trafik på vores hjemmeside. Vi har også på MOVE fået nogle gode leads at følge op på, både fra besøgende og fra andre udstillere, som også er i vores salgsmålgruppe. Så vi var rigtig glade for at være med, det har bestemt været indsatsen værd at deltage, fastslår Christian Brahe fra Vertigo-VR.

Fuldt udbytte
Magnus Købke, projektchef i Transportens Udviklingsfond, var også tilfreds:
- Min kollega og jeg fik fuldt udbytte af de to dage. Dels var konferencen og den politiske debat meget givende, og dels fik vi lavet gode aftaler med jobcentre etc. Eksempelvis skal vi den 27. juni lave et arrangement i Fredericia, hvor vi sammen med jobcentret og Trekantområdet Danmark sætter fokus på uddannelsen og jobbet som chauffør. Desuden havde vi mange gode drøftelser med bl.a. vognmænd – én fik en ny lærling, mens han var der, fortæller Magnus Købke, som håber på en gentagelse af MOVE.

Per Lynnerup, direktør og grundlægger af Kolding-virksomheden Teccluster A/S, havde et par gode dage i nabobyen:
- MOVE var godt arrangeret og godt afviklet. Der var ikke så mange gæster, som man kunne håbe, men det er jo altid svært at løbe noget nyt i gang. Men vi fik nogle gode kontakter og snakke, fik netværket med andre og holdt også indlæg selv, slutter Per Lynnerup.

Ifølge Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C, er arbejdet med næste udgave allerede i gang:
- Vi er meget tilfredse med denne første version af MOVE. Vi er nu i gang med at designe den næste MOVE i 2019, og vi glæder os til at udvikle videre på konceptet, der er blevet godt modtaget i logistikbranchen, siger Jørgen Kronborg.

 

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk