MOVE Supply Chain 2020

04. december 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Boost din viden med Danmarks førende indenfor Supply Chain den 10.-11. juni i samarbejde med Move Supply Chain og Effektivitet.dk

Messe C i Fredericia sætter rammen for messen/udstillingen og Den Danske Supply Chain konference hvor agendaen er stærkt fagligt indhold, netværk og masser af inspiration.

Vi ser på Digital Supply Chain, herunder virksomhedens værdikæder, som følge af den digitale omstilling, hvor én af de store gamechangere er B2B e-handel, så hvad der skal til for at imødekomme den digitale adfærd?
Hør også om bæredygtighed, Blockchain i øjenhøjde som finder anvendelse i stort set alle hjørner af erhvervslivet, og kan nye cirkulære økonomier og forbrugsmønstre ændre vores nuværende måde at handle på plus meget mere.

Moderne Supply Chain teknologi kan opleves i udstillingsområdet f.eks. frontrunners som AI, Industri 4.0, Data Management, optimeringssystemer og andre Deep-Learning platforme til brug for optimering af forecast, omkostninger og cash flow. VIA University College i Horsens præsenterer deres ’lille fabrik’ som forarbejder mobilcovers, hvor man kan observere de forskellige processer i værdikæden samt mange andre videns- og uddannelsesinstitutioner. Der vil også være fokus på teknologi og metoder til styring af overgangen mellem produktions-handels-logistik og transportlogistik.

Vil du have en stand – og være med til at inspirere de besøgende på MOVE Supply Chain 2020, så læs mere på www.movesupplychain.dk eller kontakt Jannie Møller på telefon 2159 0006.

MOVE 2020 finder sted i MESSE C Fredericia den 10.-11. juni 2020 https://www.movesupplychain.dk/ samt
https://effektivitet.dk/

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk