MOVE - ny fagmesse for transport- og logistikbranchen

12. september 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

MESSE C og Trekantområdet Danmark kigger i krystalkuglen inden for transport og logistik på fagmessen MOVE i maj 2018

Den 2. og 3. maj 2018 har MESSE C Fredericia premiere på MOVE, fagmessen for transport- og logistikbranchen. Messen arrangeres i samarbejde med Trekantområdet Danmark og erhvervskontorerne i de syv medlemskommuner.

MOVE stiller skarpt på de enorme forandringer, som transport- og logistikbranchen står over for i disse år.
Vi ser ind i en fremtid, hvor eksempelvis selvkørende lastbiler, droner, pakkerobotter, 3D-printning af emner, digitalisering, automatisering, grønne miljøkrav med videre kommer til at vende op og ned på gængse forretningsmodeller.

I denne situation skal aktørerne hele tiden være på forkant for at have succes. Med den nye fagmesse i hjertet af transport-Danmark inviterer MESSE C små og store spillere indenfor og tættere på de vigtige dagsordener og beslutningsgange.

Udstillere vil være et bredt felt blandt logistik- og supply chain-virksomheder, 3. parts logistik- virksomheder, IT og software løsninger med kobling til den nyeste teknologi, håndtering af gods via helt nye fragtterminaler – og helt frem til levering hos slut kunden. Alt indeholdt i den proces bydes velkommen ind i MOVE fællesskabet.

MOVE bliver et samlingspunkt, hvor virksomheder og organisationer kan mødes og netværke, udveksle erfaringer, drøfte udfordringer og samhandle.
Deltagerne kan opleve fremtidens løsninger inden for lagerhoteller, e-handel, førerløs transport, uddannelse, 3D print samt de nyeste IT- og softwaresystemer målrettet til branchen. Blandt emnerne bliver også mangel på kvalificeret arbejdskraft, kommende miljøudfordringer fra kunder og myndigheder, nye EU-regler etc.

- Branchen i hele Region Syddanmark står også over for en stor udfordring, når Femern-forbindelsen bliver en realitet. Den vil givetvis flytte fragt fra vest til øst, men i MOVE-regi kan vi tage problemstillingen op og sammen få det bedste ud af situationen, fastslår Morten Ihlow, salgschef i MESSE C.

Man kan læse mere om baggrunden og tankerne bag MOVE på www.move2018.dk, hvor man også kan tilmelde sig nyhedsmails.

Salget af messestande til forårets begivenhed er gået i gang, oplyser Morten Ihlow.

Kontaktperson: MESSE C, salgschef Morten Ihlow. E-mail: mi@messec.dk Mobil: 2159 0009.

 

Kontaktperson:

Salgschef Morten Ihlow

21590009

mi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk