MESSE C inviterer til magisk og "musicalsk" julemiddag

28. oktober 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

"The Musical Christmas Dinner" i MESSE C Fredericia byder på en udsøgt fem-retters menu og fantastisk underholdning

Fredag den 4. december slår MESSE C Fredericia dørene op til en aften, som emmer af god stemning.
 ”The Musical Christmas Dinner” hedder nyskabelsen, der som navnet fortæller står i musikkens, madens og julens tegn.

- Vi afholdt for nylig vores 100 års jubilæum, hvor gæsterne kunne opleve en kavalkade af god gastronomi, dejlig underholdning og flot udsmykning, fortæller Grete Højgaard, adm. direktør i MESSE C.

-  Det hele blev taget fantastisk godt imod med overvældende fin respons fra vores inviterede gæster, og det affødte ideen til at skabe et juleunivers lidt i stil med det kendte Wallmans Dinnershow i København. Men hvor der hos Wallmans er fokus på artisteri og show, vil det i Fredericia selvfølgelig være musical, der er i centrum. 

- Vi tror, der er mange, som vil sætte pris på at få et rigtig lækkert alternativt til den traditionelle julefrokost med øl og snaps. Allerede ved velkomsten bliver man mødt med sang, og vi fortsætter ind i et magisk juleunivers, hvor der bliver serveret en lækker fem-retters menu med underholdning imellem hver ret, lover Grete Højgaard.

Så hvis man drømmer om at invitere sine medarbejdere, samarbejdspartnere, venner eller familie til en ”musicalsk” aften med masser af forkælelse og fokus på nydelse, så er det absolut her, man skal være.

Sangere uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia binder aftenen sammen med en perlerække af sange fra musicalverdenen, blandet til lejligheden med nogle af julens dejligste sange.
- Og vores kokke har skabt en lækker, juleinspireret fem-retters menu med alt det bedste, vi kender, serveret med et tvist, tilføjer event- og marketingchef Elke Preisler.

Man kan læse mere om arrangementet, priser, tilmelding med videre på www.juleshowmessec.dk.

 

Kontaktperson:

Event- og marketingchef Elke Preisler

22333955

ep@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk