Lungekræftramte familier fra hele landet søges til gavekort

17. november 2014   |   Patientforeningen Lungekræft  |  Flere pressemeddelelser

Nu kan lungekræftramte familier ansøge om gavekort til gode oplevelser, der kan være en hjælp i en svær tid. Patientforeningen Lungekræft har med kampagnen ”Vi elsker dine lunger – pas godt på dem” rejst hele 43.040 kr., som nu kommer lungekræftramte familier til gode.

- Lungekræft rammer hele familien, og derfor vil vi i Patientforeningen Lungekræft gerne gøre noget for at hjælpe de familier, der har sygdommen tæt inde på livet. Kampagnen ”Vi elsker dine lunger – pas godt på dem” har i år været i København, Roskilde og Aalborg for at sætte fokus på lungekræftsymptomer og vigtigheden af tidlig diagnose. Her har vi indsamlet 43.040 kr., som vi nu uddeler til lungekræftramte familier i form af gavekort til gode oplevelser, der kan være en hjælp i en svær tid, fortæller Lisbeth Søbæk Hansen, formand for Patientforeningen Lungekræft og lungekræftoverlever.

Balloner mod lungekræft
Foreningen har bl.a. sat fokus på lungekræft ved at opfordre forbipasserende til at sende en ballon med et personligt budskab til vejrs mod lungekræft. For hver opsendt ballon har medicinalfirmaet Roche doneret 50 kr. Der blev i alt opsendt 600 balloner hvilket gav 30.000 kr. til den gode sag. Derudover har Patientforeningen Lungekræft indsamlet 13.040 kr. ved at sælge skrabelodder med præmier fra en række lokale sponsorer samt T-shirts, termokrus osv. med kampagnens logo.

Ansøg inden 14. december 2014
Der kan ansøges om Smartbox gavekort til ophold, gastronomi og oplevelser. Ansøgningsfristen er den 14. december 2014. Læs mere på www.lungekraeft.com. Kampagnen ”Vi elsker dine lunger – pas godt på dem” har fået økonomisk støtte af Roche, Pfizer, Pierre Fabre, Boehringer Ingelheim og Novartis. Læs mere på www.vielskerdinelunger.dk.

For yderligere information, kontakt venligst: Lisbeth Søbæk Hansen, formand for Patientforeningen Lungekræft, telefon 40 16 23 35.

Forslag til billedtekst:
Patientforeningen Lungekræfts kampagne ”Vi elsker dine lunger – pas godt på dem” har indsamlet 43.040 kr., som nu uddeles som gavekort til lungekræftramte familier” (Foto: Mew)

Fotos i høj opløsning kan downloades her:
https://www.dropbox.com/sh/ohphw4633v72ltn/AAC_LphhUCSedFyQoMlD_ihua

Kontaktperson:

Mia Riise Hansen

26231200

mrh@moleculeconsultancy.com

Afsender:

Patientforeningen Lungekræft

Formand
Lisbeth Søbæk Hansen

40162335

http://www.lungekraeft.com