Lungekræft – hvad nu? Åbent møde i Aarhus

27. januar 2015   |   Patientforeningen Lungekræft  |  Flere pressemeddelelser

Patientforeningen Lungekræft inviterer til møde om lungekræft onsdag den 11. februar 2015 kl. 17-19 hos Kræftrådgivningen Hejmdal, Peter Sabroes Gade 1, 8000 Aarhus C.

Patientforeningen Lungekræft inviterer alle interesserede – patienter, pårørende og andre med interesse for emnet - til åbent møde om lungekræft. På mødet vil overlæge Peter Meldgaard fra Onkologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital fortælle om lungekræft og sammen med formanden for patientforeningen Lungekræft Lisbeth Søbæk Hansen besvare spørgsmål om sygdom og behandling, samt hvilke muligheder man som patient og pårørende har for hjælp og støtte under og efter et sygdomsforløb.

”Vi oplever, at rigtig mange patienter og pårørende går rundt og tumler med en masse spørgsmål, som de af den ene eller anden grund ikke har fundet svar på. Ved at afholde disse åbne møder, giver vi både patienter og pårørende mulighed for at komme og få svar på de spørgsmål, de har, eller blot lytte til andre i samme situations erfaringer, bekymringer og gode råde. Ingen spørgsmål er for små eller irrelevante, og ofte kan det være en stor lettelse at få dem stillet og for andre at høre, at man ikke er den eneste, der går rundt med uforløste spørgsmål, tanker og bekymringer, ” fortæller Lisbeth Søbæk Hansen.

 

Mødet afholdes onsdag den 11. februar 2015 kl. 17-19 hos Kræftrådgivningen Hejmdal, Peter Sabroes Gade 1, 8000 Aarhus C.

 

Alle er velkomne. Der vil blive serveret kaffe, te og vand. Deltagelse er gratis og kan meldes til formand Lisbeth Søbæk Hansen på telefon 40 16 23 35 eller på mail info@lungekraeft.com

Læs mere på www.lungekraeft.com

Kontaktperson:

Formand for Patientforeningen Lungekræft Lisbeth Søbæk Hansen

40 16 23 35

info@lungekraeft.com

Afsender:

Patientforeningen Lungekræft

40 16 23 35

info@lungekraeft.com

http://www.lungekraeft.com/