Lovende dansk interiørunivers tiltrækker storinvestor

23. oktober 2017   |   Bekko Ivs  |  Flere pressemeddelelser

Erhvervsmanden Poul Oddershede investerer nu et større beløb i den hastigt voksende e-handelsvirksomhed Bekko.dk. Investeringen skal booste virksomhedens vækst yderligere i både Danmark og internationalt.

Det er gået stærkt for den 23 årige iværksætter Rasmus Larsen og hans virksomhed bekko i Kirke Såby siden starten tilbage i november 2015. Webshoppen, der sælger nordisk boliginteriør til hjemmet, rundede relativt hurtigt en omsætning i millionklassen, og siden har udviklingen langt fra stået stille. Det tydeliggøres blandt andet af en vækst i omsætningen på hele 260 procent over det seneste år.

 

Den positive udvikling og potentialet i konceptet får nu erhvervsmanden Poul Oddershede med fortid som CFO i virksomheder som Cardlay og AirHelp til at skyde et større beløb i virksomheden. Med investeringen får Poul Oddershede 25 procent af ejerskabet i bekko:

 

Investeringen er lige så meget en investering i Rasmus som i virksomheden selv. Han har nogle utrolig spændende idéer og visioner for virksomheden, og han har allerede bevist, at han kan lave resultater. Rasmus får frie tøjler til at lede bekko, mens jeg assisterer med min erfaring, når det er relevant. Jeg er meget spændt på at se, hvor langt vi kan komme, fortæller Poul Oddershede, der bakkes op af Rasmus Larsen.

 

- Vi er glade for, at vi nu har fået Poul med ombord. Vi har oplevet en stor vækst især gennem det seneste år, og skal vi fortsætte samme vækstkurve, så er der behov for tilførsel af flere muskler – både økonomisk og erfaringsmæssigt. Det er fantastisk at vækste, men det koster også penge på den korte bane, og med Pouls investering føler vi os rustede til at tage næste skridt i bekkos udvikling, forklarer Rasmus Larsen.

 

Rasmus Larsen ejer efter investeringen de resterede 75 procent af virksomheden.

 

Udlandseventyr og flere ansættelser på vej

 

I dag består bekko af tre medarbejdere inklusiv Rasmus Larsen, men det tal kommer til at stige over de kommende år. Ambitionen er nemlig, at bekko skal fortsætte sin vækst nationalt, men også at udvide forretningen til andre lande.

 

- Vi kommer til at ansætte flere folk, særligt kundeservice- og lagermedarbejdere, mens vi også skal udvide vores lagerkapacitet. Herhjemme skal vi være en af de førende spillere inden for salg af interiør i nordisk design, men vi søger også ud over landets grænser. Vi har allerede med stor succes åbnet for salget til Sverige, og vi planlægger yderligere ekspansion til lande som Polen, Holland, Finland og Norge, forklarer Rasmus Larsen.

 

Bekko åbnede for salget til Sverige tilbage i april i år.

 

Faktaboks om Bekko

·       Etableret november 2015 af Rasmus Larsen.

·       Sælger lamper, møbler og andet interiør fra mærker som Vita Copenhagen, Bloomingville, House Doctor og Hey There Hi.

·       Sortiment på mere end 2000 varer.

 


Kontaktperson:

Rasmus Larsen

2536 1208

Rasmus@bekko.dk

Afsender:

Rasmus Larsen

Hvalsøvej 298, Agerup
4360 Kirke Eskilstrup

2536 1208

Rasmus@bekko.dk

https://www.bekko.dk/