Løkke kan løse tre kriser på en gang

21. maj 2009   |   SF Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

SF Ungdom præsenterer i dag en redningsplan med 12 konkrete forslag, der ifølge organisationen kan løse hele tre kriser med et smæk. "Regeringen har slet ikke taget denne krise seriøst," mener de unge SF'ere.

Pressemeddelelse fra SF Ungdom, torsdag d. 21. maj 2009

Sådan løser du den økonomiske krise, Lars Løkke!

Danmarks største politiske ungdomsorganisation SF Ungdom præsenterer i dag en redningsplan med 12 konkrete forslag, der ifølge organisationen kan løse hele tre kriser med et smæk.

Det er med direkte adresse til den danske statsminister Lars Løkke, at Danmarks største politiske ungdomsorganisation SF Ungdom i dag præsenterer en redningsplan med 12 konkrete tiltag, der ifølge de unge SF’ere vil løse den økonomiske krise.

”Regeringen har slet ikke taget denne krise seriøst. Umiddelbart før han tiltrådte som statsminister gennemførte hr. Lars Løkke Rasmussen jo sin store rødvinsreform, der i stedet for at løse Danmarks aktuelle problemer spyttede penge ude til de rigeste danskere,” forklarer SF Ungdoms landsformand Pelle Dam om 12-punktsplanen.

SF Ungdoms ambitioner rækker dog længere end at løse den økonomiske krise. Redningsplanens 12 forslag kan således ifølge Pelle Dam løse hele tre kriser med et smæk. Udover den økonomiske krise er vi nemlig plaget både en klimakrise og en velfærdskrise, mener han, og giver et eksempel:

”Invester massivt i at renovere vores folkeskoler. Det vil skabe nye jobs, hvilket er med til at sætte de samfundsøkonomiske hjul i gang, nedsætte Danmarks alt for høje CO2-udslip ved hjælp af energirigtig isolering og skabe bedre rammer om vores fælles velfærd,” påpeger SFU-formanden.

►►►

Redningsplanen ”Danmark ud af krisen – 12 rigtige skridt på vejen ud af den økonomiske krise” blev vedtaget af SFU’s landsledelse på et møde i weekenden og offentliggøres i dag. Den er vedhæftet.

Landsformand Pelle Dam kan kontaktes på mobil 21 45 50 29 eller mail pelle@sfu.dk for yderligere informationer eller uddybende kommentarer. Vedlagte pressefoto kan frit anvendes.

►►►

Pelle Dam er 21 år gammel, formand for SFU og bosat på Amager. Han har orlov fra sit studie på Journalisthøjskolen i Århus for at hellige sig posten som SFU-formand på fuld tid.

SF Ungdom er Danmarks suverænt største politiske ungdomsorganisation med omkring 3200 betalende medlemmer. SFU’s moderparti er Socialistisk Folkeparti.

Kontaktperson:

Pelle Dam

21 45 50 29

pelle@sfu.dk

Afsender:

SF Ungdom

Blegdamsvej 24A
2200 København N

35 36 17 77

sfu@sfu.dk

http://www.sfu.dk