Løkke er dumpet på 100 dage

06. oktober 2015   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)  |  Flere pressemeddelelser

I dag er det 100 dage siden Lars Løkke Rasmussen satte sig i statsministerstolen. Danmarks Socialdemokratiske Ungdom markerer dagen ved at besøge landets uddannelser med statsministerens karakterblad under armen. Løkke er dumpet.

”Vi har fået en regering der tager fra vores fælles velfærd og de fattigste, for så at give skattelettelser til de rige, og samtidig er de fuldstændigt lige glade med klimatruslen og udvikling i den tredje verden. Med så markante skridt i en usolidarisk retning på bare 100 dage, tør man næsten ikke tænke på hvad det kan blive til på fire år.” udtaler DSU-formand Alexander Grandt Petersen

Regeringens milliardbesparelser på uddannelse og udviklingsbistand, slækkede klimambitioner og nedlæggelse af Irak-Kommissionen er bare nogle af de politiske resultater som får de unge socialdemokrater til at give Løkke dumpe-karakteren minus 3.

”Den her regering er voldsomt reaktionær. De der gik og troede at der ikke var forskel på en blå og en rød regering må sidde tilbage med røde øre. Nu må vi ud af starthullerne og forhindre uddannelsesnedskæringer, klimaforringelser og minusvækst,” udtaler Alexander Grandt Petersen, Forbundsformand for DSU.

De næste par uger vil de unge socialdemokrater uddele Løkkes karakterblad på uddannelsesinstitutioner i hele landet.  

 

Kampagnematerialet er vedlagt denne pressemeddelelse.

Kontaktperson:

Alexander Grandt Petersen

40 95 53 00

agp@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)

Kigkurren 8 D 3 tv
2400 København NV

72300880

dsu@dsu.net

http://www.dsu.net