Linkedin opslag åbner nye døre for lille virksomhed

29. juni 2018   |   Marketing Media  |  Flere pressemeddelelser

Jeg ville dele min gode historie. 

For cirka en måned siden lavede jeg et opslag på min Linkedin-profil, som har åbnet nye døre for min lille virksomhed.

Budskabet med opslaget var at "hjælpe andre i værksættere" og jeg var i dette tilfælde faldet for 'Koffiboys' - deres udstrålning og passion. (se originalt opslag nedenfor)

 Udover den store opmærksomhed det har givet min lille virksomhed, har jeg faktisk også fået direkte ordrer i bogen.

I skrivende stund, sidder jeg i toget på vej til København og er i gang med blot én af de opgaver jeg blev kontaktet omkring, via Linkedin-opslaget. 

 Jeg havde slet ikke regnet med den respons, - det er helt overvældende! 

- og rent faktisk, havde jeg opslaget liggende som 'kladde' på min telefon, fordi jeg synes det var en anelse for 'selvfedt' Men det har vist sig at have modsat effekt på folk. 

 

På nuværende tidspunkt er der:

104.214 visninger
3.040 'synes godt om'
113 kommentarer 
 

Her ses det originale opslag: (også som vedhæftet billede)

 

Forleden var jeg med familien på loppemarked i Odense. Jeg beslutter mig for at bestille en kop kaffe, og ser en lille “tuk tuk” stående henne i hjørnet hvor en ung fyr sprudlende af livsglæde, sælger kaffe. Vi får en god snak mens han laver min kaffe, hvor han fortæller mig at ham og hans bror lige har startet den her nye kaffe bod. Jeg bliver lidt betaget..

Jeg har (som altid) mit kamera med i tasken, i tilfælde af min datter pludselig laver en bevægelse der skal foreviges
???? Jeg spørger så ham fyren, som hedder Mads, om jeg lige må optage nogle hurtige videoklip, som jeg kunne strikke sammen til en lille film. - det takker han glædeligt ja tak til!

Jeg gik straks hjem og klippede det sammen, hvorefter jeg sendte det til ham. Mindre end 5 minutter senere får jeg denne besked.:
“MORTEN! Den er sindssygt fed! Tusind tak for det man :-)”


Som iværksætter ved jeg selv, hvor meget blot den mindste håndsrækning betyder ind i mellem. Derfor ville jeg også gerne lige bruge lidt af min egen tid, på at hjælpe dem lidt på vej.
Selvom det ikke har kostet mig mere end sammenlagt 30 min at producere, ved jeg hvor meget det betyder for dem. - indtil videre har det resulteret i næsten 10.000 visninger på Facebook.

 S
hout out til Koffiboys i Odense 


Hvis ellers det lyder spændende, vil jeg selvfølgelig gerne uddybe nærmere hvis du finder historien relevant.