Legeplads-gigant på SportsFair med banebrydende fitness-nyheder

10. februar 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Street workout og cross training med digital understøtning er i fokus hos KOMPAN, når MESSE C Fredericia byder velkommen til messen for sports- og fritidsfaciliteter

Verdens største producent af udendørs legeredskaber, KOMPAN i Odense, kommer til SportsFair i Fredericia med et helt nyt, udendørs fitnesskoncept.
”Cross System” hedder nyskabelsen, som kombinerer multifunktionelt udstyr med digitale funktioner til street workout og cross training.

- Det er en helt ny platform i vores sortiment, som vi har meget store forventninger til. Og vi glæder os til at formidle budskabet på SportsFair, som er det helt rette forum at præsentere systemet på, konstaterer salgsdirektør Lars Kaare Pedersen, KOMPAN Danmark.

Københavns Kommune har allerede åbnet to ”fitness-legepladser” med KOMPANs nye koncept, en i Sundby på Amager og en i Valby.

Områderne består af specialdesignede, multifunktionelle maskiner, som alle uanset alder og træningsniveau kan bruge. Der er også udviklet en træningsapp til systemet, så man blandt andet kan scanne hver maskine med sin smartphone og straks se en kort 3D demonstration af, hvordan udstyret skal bruges. App’en kan også bruges som personlig træner og foreslå træningsprogrammer i forskellige sværhedsgrader.

- Det er et super godt tilbud til lokale borgere, skoler, institutioner, idrætsforeninger med mere, og cross-anlæggene er blevet taget utroligt godt imod. Det er ikke mindst værd at hæfte sig ved, at tilbuddet får aktiveret folk, som tidligere har været inaktive. I Sundby viste en undersøgelse, at flere end hver femte af brugerne ikke trænede, før anlægget åbnede, fortæller Lars Kaare Pedersen.

På SportsFair opstiller KOMPAN et Cross System område, som er kendetegnet ved også at kunne være meget mobilt.
- Hvis et anlæg er et hit besøgsmæssigt, så kan det blive stående år efter år. Hvis man omvendt efter nogle måneder opdager, at placeringen ikke er optimal, jamen så kan det flyttes på kort tid og opstilles på en bedre lokation, oplyser salgsdirektøren.

SportsFair 2017 finder sted den 15.-16. marts i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.sportsfair.dk.
 

Kontaktperson:

Projektleder Hanne Iversen

75922566

hi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk