Langvarige hjernerystelser har ofte store konsekvenser

27. februar 2019   |   Lenschow Erstatningsretten  |  Flere pressemeddelelser

Langvarige hjernerystelser har konsekvenser, der ofte først viser sig lang tid, efter skaden er sket. Det gør det svært at løfte bevisbyrden, vurderer advokat

Mennesker, der rammes af langvarig hjernerystelse, oplever mange alvorlige konsekvenser, og for mange af dem betyder det, at de ikke længere kan passe deres arbejde. De sygemeldes måske i længere tid og mister endda deres arbejde.

Berit Møller Lenschow, der er advokat og ejer Lenschow Erstatningsretten, forklarer, at sagerne ofte også kompliceres af, at der ikke er en synlig skade at vise frem, som for eksempel ved en brækket arm. Flere kalder derfor hjernerystelser for en af de usynlige personskader.

Derudover kan der være en periode med bedring umiddelbart efter den skade, der har udløst hjernerystelsen og så er det først senere at symptomerne vender tilbage. Dette kan gøre det svært at løfte bevisbyrden i en sag.

”Problemet er, at i nogle af de sager, hvor den tilskadekomne rejser krav om erstatning, har skaden først for alvor vist sig senere i forløbet.” siger Berit Møller Lenschow.

Dokumentation af din skade er derfor afgørende.

?

Her finder du alle advokatens råd til, hvad du skal gøre, hvis du slår hovedet.

Kontaktperson:

Berit Lenschow

33608787

berit@erstatningsretten.dk

Afsender:

Lenschow Erstatningsretten

Bjerggade 4K
6200 Aabenraa

33608787

berit@erstatningsretten.dk

www.erstatningsretten.dk