Landets største danskejede privathospital er skabt

29. juni 2015   |   CFR Hospitaler A/S  |  Flere pressemeddelelser

To af Danmarks førende privathospitaler – CFR Hospitaler og Københavns Privathospital bliver til ét hospital. Med over 200 medarbejdere og mere end 30.000 patientkontakter og 5.000 operationer årligt bliver den nye sammenslutning landets største, danskejede privathospital med tre store afdelinger på Sjælland og Fyn. Høj faglighed, kvalitet og patientsikkerhed vil fortsat være i højsæde.

Den private hospitalskoncern CFR Hospitaler har pr. 1. juli 2015 opkøbt Københavns Privathospital. Begge hospitaler deler i dag mange fælles træk og kerneværdier, hvorfor sammenlægningen kommer som en naturlig udvikling i begge hospitalers vækststrategier.

 

─ ”Vi ser meget frem til sammenlægningen med Københavns Privathospital. Vi samler den høje faglige ekspertise, som begge steder i dag besidder, til stor gavn for både kvalitet og patientsikkerhed. Begge hospitaler beskæftiger sig i dag med stort set samme specialer, og der er derfor et stort fagligt og økonomisk rationale i at slå os sammen”, siger overlæge Thomas Kiær, administrerende direktør for CFR Hospitaler.

 

Den danske branche af privathospitaler har i de senere år set fordelene ved at skabe større enheder, som står sig bedre både fagligt og økonomisk. Ved at slå sig sammen forventer de to hospitaler at blive mere robuste og dermed sikre patienterne et godt og sikkert behandlingsforløb i en sund virksomhed, der også i fremtiden kan tilbyde behandling af højeste kvalitet.

 

─ ”Vi oplever, at både Sundhedsstyrelsen, Regionerne og forsikringsselskaberne stiller højere og højere krav til volumen, afrapportering og kvalitetsmåling, og som en samlet enhed føler vi os rustet til at møde disse krav, og levere den kvalitet og service som kræves”, siger Morten Falck Larsen, nuværende administrerende direktør for Københavns Privathospital og kommende administrerende direktør for det fremtidige CFR Hospitaler.

 

Høj patienttilfredshed og kvalitet

CFR Hospitaler og Købehavns Privathospital har gennem årene været placeret helt i toppen af de nationale patienttilfredshedsundersøgelser, ligesom begge parter er akkrediteret uden bemærkninger efter den danske kvalitetsmodel.

 

Hospitalerne vil samles under navnet CFR Hospitaler. De nuværende tre afdelinger i henholdsvis Hellerup, Lyngby og Odense vil bestå, og i Hellerup og Lyngby samles de relaterede specialer under samme tag.

 

For yderligere information kontakt venligst:

 

CFR Hospitaler A/S 

Thomas Kiær, adm. direktør 

Telefon 40 10 68 95 

Anette Lystrup, HR- & økonomidirektør

Telefon 25 28 06 76


Københavns Privathospital 

Morten Falck Larsen, adm. direktør 

Telefon 26 72 48 10

 Kontaktperson:

CFR Hospitaler A/S

25 28 06 76

info@cfrhospitaler.dk

Afsender:

CFR Hospitaler A/S

http://www.cfrhospitaler.dk