Lancering: slut med skægpest og rødeknopper!

01. oktober 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Mændene kalder det skægpest. Kvinderne kalder det røde knopper. Kært barn har mange navne, men uanset navnet, så er irritation efter barbering frustrerende – og med Shaving Gel et overstået kapitel!


Kære Blogger

Shaving Gel fra Danish Skin Care gør op med irritation efter barbering – og kan anvendes af både mænd og kvinder og overalt på kroppen. Shaving Gel fungerer sågar til intimbarbering.

100% fri for parfume, farvestoffer og andre irriterende ingredienser for huden.


Hovedingredienserne er fugtighedsgivende bl.a. glycerin, således at huden tilføres store mængder fugt - hvilket huden har brug for til at lette barberingen og derved undgå irritation.

Shaving Gel er naturligvis fri for olier, som tilstopper og fedter huden og dens porer - kort sagt, Shaving Gel er fri for alle hud irriterende ingredienser!  

Derimod er der beroligende Allantoin samt eksfolierende og anti-bakteriel Lactic Acid, som hjælper til med at undgå gener efter barbering.

Shaving Gel sælges fra 1. November 2013


Vejl. udsalgspris 145 kr/100ml i lufttæt beholder, så produktet holdes stabilt og fri for bakterier.


Venlig hilsen

Danish Skin Care

 

P.S. har du lyst til at teste Shaving Gel og lave et indlæg om din bedømmelse, så kontakt os endelig på presse@danishskincare.dk - vi er altid friske på noget sjovt:-)

 

Danish Skin Care - dansk udviklet og produceret.

Danish Skin Care er skabt af hudplejeekspert Mads Timmermann, efter egne svære hudproblemer

Hudplejeserien er udviklet efter veldokumenterede forskningsresultater, så med Danish Skin Care er det slut med hokus-pokus ingredienser og produkter. Hudplejeserien er 100% fri for parfume, farvestoffer og andre hudirriterende ingredienser.

Mads Timmermanns mission er, at hudpleje skal være ærlig, effektiv og samtidig simpel. Hudpleje skal ikke være et onde, men en dagligpleje – hvor der virkelig kan ses resultater.

Kontaktperson:

Presse ansvarlig: Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk